.

.

Уникук тешка водоотпорна покривка на скара, компатибилен со Хајленд, хоризонтални и повеќе пушачи на Оклахома oeо, хоризонтални и повеќе пушачи, капакот на пушачот ?

Уникук тешка водоотпорна покривка на скара, компатибилен со Хајленд, хоризонтални и повеќе пушачи на Оклахома oeо, хоризонтални

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Секогаш изберете покритие што е малку поголема од димензиите на вашата скара за пушачи за соодветно вклопување Користете само на целосно оладена скара. Внимателно ракувајте со скара со остри рабови. Избледи отпорна ткаенина со водоотпорна поддршка на винил. Прицврстувачките ленти одржувајте го капакот на пушачот на место. Засилено шиење за дополнителна издржливост. Наменет за пушачот на офсет на Оклахома oeо, кој е компатибилен со хоризонтот на Оклахома oeо, Чаргрилер, Шар-Брол, Гурман и повеќе пушачи со слична големина. 【Custom Fit】- Offset smoker cover measures 59" width by 37.5" height accommodates 14.5''H smoke stack, compatible with most brands grill like Oklahoma Joe's Highland offset smoker, Horizon 16" classic smoker, New Braunfels and other Пушачи со слична големина. ※ Не заборавајте прво да го измерите вашиот пушач за да го одредите правилното покритие. 【Избледи отпорни】- Специјална избледена од нова генерација со водоотпорна винилна облога, покажува супериорна боја на боја, се спротивставува на УВ, кинење и ладно пукање, трајно и долготрајно, ја дава вашата скара цела година од целата година од сите елементи. 【Отпорен на вода】- Изграден со водоотпорен винил облога, обработена вода што е отпорна на вода, се спротивставува на вода, дожд, ја одржува вашата скара суво и подготвено за употреба. 【Отпорен на ветер】- Погодни ленти за прицврстување на тешки задачи го чуваат покритието безбедно прицврстено и спречете го да се лизне или да се разнесе. 【Лесно чистење】 Едноставно црево со вода и нечистотијата ќе исчезне наскоро. Воздухот исушете го капакот на скара на сонце. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Не е безбедна машина за машина за миење садови. Ве молиме, секогаш оставете ја скара да се излади целосно пред да се покрие. 【Custom Fit】- Offset smoker cover measures 59" width by 37.5" height accommodates 14.5''H smoke stack, compatible with most brands grill like Oklahoma Joe's Highland offset smoker, Horizon 16" classic smoker, New Braunfels and other Пушачи со слична големина.

Параметри на производот

Слична стока