.

.

Скенер за верзија на камера со голема брзина на документот Kovoscj T1280 Plus Тешка основна книга Документ за книги 12 мега-пиксели камера HD големина A4 англиски софтвер за к?

Скенер за верзија на камера со голема брзина на документот Kovoscj T1280 Plus Тешка основна книга Документ за книги 12 мега-пиксели

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

-После поврзување на оваа камера со документи со вашиот компјутер, можете да снимате какви било документи за хартија, договори, сметки и визит -картички и да ги претставите преку монитор или проектор -Безииди, уникатниот дизајн на леќи со кои се соочува, прави повторувачко снимање на слики, демонстрации, упатства и предавања удобни и едноставни. -Со, со овие одлични карактеристики, можете да го користите вклучениот софтвер за скенирање на документи со камерата со документи за да земете слики или да снимате видеа, да уредувате слики и видеа со напредните алатки за уредување и да уживате во практичноста на споделување. -После поврзување на оваа камера со документи со вашиот компјутер, можете да снимате какви било документи за хартија, договори, сметки и визит -картички и да ги претставите преку монитор или проектор. -Безииди, уникатниот дизајн на леќи со кои се соочува, прави повторувачко снимање на слики, демонстрации, упатства и предавања удобни и едноставни. -Со, со овие одлични карактеристики, можете да го користите вклучениот софтвер за скенирање на документи со камерата со документи за да земете слики или да снимате видеа, да уредувате слики и видеа со напредните алатки за уредување и да уживате во практичноста на споделување. Опис : Скенер за документи на CIMSUN е многу добра алатка за скенирање во случаи кога треба да скенирате книга, списание, потврда, пасош или возачка дозвола.

Параметри на производот

Слична стока