.

.

УЛТПИК 3д Цртан Филм Аниме Торба за Ручек подароци тинејџери Момчиња Девојчиња Мажи Жени Издржлива Кутија За Ручек Чанта Прилагодливи Ремени За Рамо Еднократно То?

УЛТПИК 3д Цртан Филм Аниме Торба за Ручек подароци тинејџери Момчиња Девојчиња Мажи Жени Издржлива Кутија За Ручек Чанта Прилагодливи Ремени За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Надграден Материјал : Торбата За Ручек Е Изработена Од Оксфордска Ткаенина Со Висока Густина И Густа Алуминиумска Фолија Ќе Ја Одржува Вашата Храна Ладна Или Топла Околу 4 Часа. Ја Одржува Вашата Храна Свежа И Вкусна. Ќе Биде Подобро И Посвежо Да Се Замрзне Во Пакет Мраз. Голем Капацитет : 10, 5х8х4, 5 инчи(26, 5х20х11, 5см) Има Доволно Простор Да Ја Содржи Вашата Храна, Пијалок, Овошје или Закуски Што Ви Треба за Пикник или Работа. Две Странични Мрежести Џебови За Вашите Мали Работи : Клучеви, Картички, Телефон, Итн.Торбата За Ручек Лесно Може Да Ги Собере Сите Ваши Закуски, Пијалоци, Сендвичи, Овошје Или Зеленчук. Можете Да Го Однесете На Училиште И Во Канцеларија, Многу Лесно Да Го Однесете Насекаде. Лесна За Носење-Структура : еден главен џеб со 4 слотови внатре и еден џеб однадвор од десната страна.Торба За Ручек За Повеќекратна Употреба Имаат Мека Рачка За Удобност При Носење, Дизајнот Со Прав Патент Обезбедува Широк Отвор На Устата За Лесно Товарење И Истовар. Исто Така, Доаѓа Прилагодлив И Отстранлив Ремен За Рамо За Правење Без Раце, Што е Толку Погодно за Излегување. мултифункционална : Погодна За Училишна Торба За Ручек, Торба За Пикник и Кратка Патна Торба, Торбичката За Контејнери За Ручек Е Погодна за Жени, Мажи, Момчиња, Девојчиња, Постари Деца, Тинејџери, Семејства и Пријатели. Тоа Е Исто Така Одличен Подарок како Обожавател. Инструкции за перење : Рачно Перење, Без Пеглање, Без Белење, Издржливо. Забавната Торба За Ручек Е Одличен Подарок За Враќање На Училиште, Божиќ, Нова Година, Денот На Благодарноста, Роденден Итн. На Љубителите На Аниме Навистина Ќе Им Се Допадне Дизајнот. Тоа Е Идеален Подарок За Вашите Ученици, Наставници, Вработени, Пријатели, Семејство, Медицински Сестри И Други Кои Сакате Да Ја Искажете Својата Убов. Дали Сеуште Трошите Пари И Време За Да Излезете Да Јадете? Нема Поскапа Брза Храна За Вас Или Вашето Семејство!Изберете Ги Нашите Торби За Ручек Уживајте Во Вашиот Оброк Со Најдобар Вкус Кога И Каде Сакате! Обезбедува Поздрав Начин На Живот За Вас,Вашето Семејство И Вашиот Пријател!❥ ❥ ❥ Висок Квалитетизработен Од Висококвалитетен Материјал, Издржлив,Водоотпорен И Отпорен На Истекување,Отпорен На Рипување И Максимална Издржливост.❥ ❥ ❥ Трислојна Структуранадворноста Е Изработена Од Оксфордска Ткаенина,Цврста И Издржлива. Со Памук И Топлинска Изолација Алуминиумски Филм Во Средината. Внатрешната обвивка Е ПАМУК ЕВА И ЈП, Лесен За Чистење во Случај на Неизбежно Истурање.

Параметри на производот

Слична стока