.

.

Козметичка Торба За Патување Со голем Капацитет Рамна Се Козметичка Торба Голема Торба За Шминка За Жени Пренослива Водоотпорна Чанта За Нега На Кожа Од Стп Со Рач?

Козметичка Торба За Патување Со голем Капацитет Рамна Се Козметичка Торба Голема Торба За Шминка За Жени Пренослива Водоотпорна Чанта За

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

●Голем капацитет за патување ● големата козметичка кеса има доволно простор за чување четки за шминка, сјај за усни, кармин, палета на сенки за очи и други материјали за убавина, а големиот капацитет е исто така многу погоден како патна козметичка кеса за чување на вашите производи за нега на кожа и клипови за коса, врски за коса и други додатоци за стилови ●Слоевит Дизајн●оваа торба за шминка има 4 прегради и 1 слот за четка за шминка, можете да ги одржувате вашите алатки за шминка уредни и уредни. Тоа е различно од козметичките кеси со еден простор во минатото. Има нивоа дизајн за лесно сортирање и складирање. Дизајнот со широко отворање го олеснува обезбедувањето пакување без неред и удобно патување. ●Нов Надграден Стил ● Според повратните информации, го поврзавме средниот џеб со дното за да го избегнеме проблемот со лизгање на предметите откако претходно беа затворени. Материјалот за СТП е мек на допир и нема да се деформира по повторна употреба. Хардверскиот патент ви овозможува да го користите непречено и непречено. €Лесен За Носење Q патната торба за нега на кожата е со вистинска големина и лесна за носење. Квадратниот дизајн може да го стави во вашиот багаж, многу погоден за патување и бизнис.

Параметри на производот

Item Type:
Cosmetic Cases
Style:
Fashion
Closure Type:
Zipper
Material Composition:
PU
Model Number:
Cosmetic Bag
Name:
Organ Cosmetic Bag
Size:
About 23.5x11x10.5cm/9.25x4.33x4.13inch
Applicable:
Cosmetics
Color:
White, Pink, Brown, Black (optional)
Слична стока