.

.

Модел 3 Модел y Покрив за педалот на сопирачката на сопирачката - алуминиумски легури за легури Опфаќа Поставени додатоци за перформанси кои не се лизгаат, компатиб?

Модел 3 Модел y Покрив за педалот на сопирачката на сопирачката - алуминиумски легури за легури Опфаќа Поставени додатоци за перформанси

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

Fitment - Покривот за педали за стапало е модел 3 и y додатоци, дизајнирани специјално за Tesla Model 3 и Model Y придобивки - трајната и не -лизгачката гума го подобрува целокупното искуство и безбедност на возењето. Подобрете го стилот и изгледот на вашиот стандарден модел 3 или модел Y со овие сет на педали. Карактеристики - Лесна инсталација, не е потребно дупчење или заварување да ја зголемиме областа на оригиналниот педал за нозе за подобрување на искуството за возење. Не е лесно да се валка, лесен за чистење. Квалитет - Изработено е од висококвалитетна алуминиумска легура и TPE гума, површината е четкана, никогаш не 'рѓа. Вклучува - едниот за забрзувач - другиот е за сопирачката. Покривот за педали за стапало е модел 3 и y додатоци, дизајнирани специјално за Tesla Model 3 и Model Y. Tranible и нелизгање гума го подобрува целокупното искуство во возењето и безбедноста.

Параметри на производот

Слична стока