.

.

Baoblaze 6x 2x гардероба железничка закачалка за шипки за поддршка на цевки за држач за цевки од 25 мм

Baoblaze 6x 2x гардероба железничка закачалка за шипки за поддршка на цевки за држач за цевки од 25 мм

DEN 923.20

Пристапност
Залиха

Доаѓа со 2 парчиња, ве молиме измерете го дијаметарот пред купувањето Конструиран од не'рѓосувачки челик обезбедува трајност и сигурност. Тешка заграда за плакарот од не'рѓосувачки челик и 'рѓа. Лесно за инсталирање, изберете ја позицијата што сакате да ја инсталирате, фиксирајте ги држачите со експанзија и ставете ја цевката, а потоа обезбедете ја другата заграда. Погодно е за инсталирање на држачи за завеси за таванот или, шини за облека, цевки за гардероба, шипки за туширање, итн. Доаѓа со 2 парчиња, ве молиме измерете го дијаметарот пред купувањето. Конструиран од не'рѓосувачки челик обезбедува трајност и сигурност. Тешка заграда за плакарот од не'рѓосувачки челик и 'рѓа. Лесно за инсталирање, изберете ја позицијата што сакате да ја инсталирате, фиксирајте ги држачите со експанзија и ставете ја цевката, а потоа обезбедете ја другата заграда. Погодно е за инсталирање на држачи за завеси за шипки за таванот или, шини за облека, цевки за гардероба, шипки за туширање, итн. Опис : - Доаѓа со 2 парчиња, ве молиме измерете го дијаметарот пред купувањето. - Конструиран од не'рѓосувачки челик обезбедува издржливост и сигурност. - Тешка заграда за плакарот од не'рѓосувачки челик и 'рѓа. - Лесно за инсталирање, изберете ја позицијата што сакате да ја инсталирате, поправете ги држачите со завртка за експанзија и ставете ја цевката, а потоа обезбедете ја другата заграда.

Параметри на производот

- Material:
stainless steel
- Bearing Limits:
120 kg / 264.5
- Diameter:
25mm/0.98inch
- Height:
100mm/3.94inch; 150mm/5.91inch; 200mm/7.87inch; 250mm/9.84inch; 300mm/11.81inch; 350mm/13.78inch; 400mm/15.75inch; 450mm/17.72inch; 500mm/19.69inch (Optional)
Package Includes:
2 Pieces Wardrobe Pipe Rod Holder():
Note:
1. Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
2. Please allow the tinny measuring deviation due to manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Слична стока