.

.

Јамаланс 100 парчиња/Сет Торби За Складирање Што Може Повторно Да Се Запечатат Поли Кеси за Сарафани За Домаќинство Складирање Храна, Накит, Монистра, Апчиња, Подаро?

Јамаланс 100 парчиња/Сет Торби За Складирање Што Може Повторно Да Се Запечатат Поли Кеси за Сарафани За Домаќинство Складирање Храна, Накит,

DEN 1462.40

Пристапност
Залиха

Материјал : Јп Карактеристики : Издржлива Употреба, Еколошки Материјал, Торба за Домаќинство Добар квалитет, лесно и добро запечатува и не се кине лесно. Без мирис, одличен идеал за заштита, складирање, организација и испорака. Дебелината на овие вреќи за заптивки за затворање се зајакнати, што е навистина издржливо и тешко. Пакетот Вклучува : 100 х Пластични Кеси. Материјал : Јп Карактеристики : Издржлива Употреба, Еколошки Материјал, Торба за Домаќинство. Добар квалитет, лесно и добро запечатува и не се кине лесно. Без мирис, одличен идеал за заштита, складирање, организација и испорака. Дебелината на овие вреќи за заптивки за затворање се зајакнати, што е навистина издржливо и тешко. Пакетот Вклучува : 100 х Пластични Кеси. Спецификации : Добар квалитет, лесно и добро запечатува и не се кине лесно. Без мирис, одличен идеал за заштита, складирање, организација и испорака. Дебелината на овие вреќи за заптивки за затворање се зајакнати, што е навистина издржливо и тешко.

Параметри на производот

Слична стока