.

.

85 Инчи Чистач За Ѕидни Џогери Со Долга Рачка, Ротирачки Триаголник За Миење Тавани, Чистач За Прашина За Прозорци И Алатки за Чистење На Первази Со Прилагодлив Стол?

85 Инчи Чистач За Ѕидни Џогери Со Долга Рачка, Ротирачки Триаголник За Миење Тавани, Чистач За Прашина За Прозорци И Алатки за Чистење На

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

● ЧИСТАЧ НА ЅИДОВИ со ДОЛГА РАЧКА : алатките за чистење на ѕидот за чистење прашина доаѓаат со продолжени столбови од 5 нерѓосувачки челик, прилагодливиот опсег на должина е 31,5-77,5 инчи, прикачен на пластичната глава е до околу 85 инчи Совршен за чистач на ѕидови, чистач на тавани, алатки за чистење на первази, чистач на прозорци или автомобил за чистење. Можете исто така да ја напикате крпата ( НЕ Е ВКЛУЧЕНА) во дупките за држење. ● 5 МИНУТИ ИНСТАЛИРАЈТЕ И ИСЧИСТЕТЕ : Лесен за инсталирање, само закачете ги столбовите и главата за џогер заедно, БЕЗ ЗАВРТКИ. 5 столбови се шупливи и лесни за полесно чистење високо или ниско без скали или превиткување. Подобро за домаќинство секојдневно се користи или дома чистење материјали, канцеларија чистење, гаража или хотел почиста алатка. € ТРИАГОЛНИК ЧЕТКА ПОЧИСТА : 360 степен ротирачки четка главата и триаголник четка влошки дизајн, го прават тоа лесно да се сврти и да се чисти без напор, лесно да се постигне агол. Комплетите за чистење на прашина е лесно да се отстрани нечистотијата на насликани ѕидови, таванот, подот, прозорецот, стаклото, автомобилот, бирото, мебелот итн. ● ВЛАЖНИ И СУВИ ЏОГЕРИ за ПРАШИНА : 6 влошки за повеќекратна употреба (Три влошки Од Шенила и Три влошки Од Микрофибер) може да бидат влажна и сува употреба. Користете за отстранување на прашина, нечистотија, нечистотија, маснотии, пајажина и други мириси. По употребата, влошките за џогер може да се перат и да се отстранат за чистење и сушење на воздухот. РАЧНО ПЕРЕЊЕ или МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ. ● ДОСТАПНА Е ПОДДРШКА И ЗАМЕНА НА ПРОИЗВОДОТ : ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 5 столбови за џогер. 1 пластична глава за џогер, 6 влошки за џогер, 1 гребење за чистење (НАШАТА ПРОДАВНИЦА Е ДОСТАПНА за ДА ДОБИЕТЕ ПАКЕТ СО ПРЕДМЕТИ или ПОВЕЌЕ ЗАМЕНА на ВЛОШКИ за ЏОГЕР). Слободно контактирајте не додека има проблеми или барања. ● ЧИСТАЧ НА ЅИДОВИ со ДОЛГА РАЧКА : алатките за чистење на ѕидот за чистење прашина доаѓаат со продолжени столбови од 5 нерѓосувачки челик, прилагодливиот опсег на должина е 31,5-77,5 инчи, прикачен на пластичната глава е до околу 85 инчи. Совршен за чистач на ѕидови, чистач на тавани, алатки за чистење на первази, чистач на прозорци или автомобил за чистење. Можете исто така да ја напикате крпата ( НЕ Е ВКЛУЧЕНА) во дупките за држење.

Параметри на производот

Слична стока