.

.

Лаванда еукалиптус свеќи за домашни мириси: есенски свеќи природни свеќи од соја памук фитил Божиќен подарок за жени, 6oz 36 часа долго горење, декоративни партиски а?

Лаванда еукалиптус свеќи за домашни мириси: есенски свеќи природни свеќи од соја памук фитил Божиќен подарок за жени, 6oz 36 часа долго

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

? Свеќи за домашни мириси?-【Совршен подарок за мажи жени】 Совршен подарок за личноста што најмногу ја сакате; Роденден, свадба, Божиќ, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста, Денот на вineубените, Денот на мајката, Денот на таткото, денот на Нова Година; Миризливи свеќи може да се користат и како свинче банка и садење зелени растенија декорација за повеќе изненадувања ? Свеќи за домашни мириси?-【Лаванда еукалиптус миризливи свеќи】-осветлете ги миризливите свеќи за вас кои го разбираат животот, мирисот е богат, ве впива во свеж мирис; Мос, еукалиптус и Вербена се судираат, ослободува симфонија на утешен и релаксирачки мирис. ? Свеќи за домашни мириси?-【100% природна свеќа од соја】-ароматерапија свеќа содржи 100% восок од соја, нетоксичен и пријателски за животната средина, памучен фитил спарен со садови со црна трска, мешање на видот и допир, додаде допир на луксуз . ? Свеќи за домашни миризливи Вик за да се зголеми времето на горење. Совет : Исечете го фитилот на 1/4 "Пред секоја употреба и пред осветлување за прв пат. -Slow down and feel the beauty of life, The fresh scent of lavender eucalyptus can not only help you relieve stress and cure your bad mood, but also removing odors and fill your room with fragrance, the best choice for yoga, sp, bathing, Спиење и читање.

Параметри на производот

Слична стока