.

.

КАНТА За Отпад ОД ХЈРД, Внатрешни Корпи За Отпадоци Креативна Модна Корпа За Отпадоци Дневна Соба Кујнски Ѓубре Канцелариска Корпа За Хартија Нерѓосувачки Челик Т?

КАНТА За Отпад ОД ХЈРД, Внатрешни Корпи За Отпадоци Креативна Модна Корпа За Отпадоци Дневна Соба Кујнски Ѓубре Канцелариска

DEN 729.60

Пристапност
Залиха

Стилска Корпа за Отпадоци со Модерен Тенок Дизајн Кој Изгледа Одлично и Лесно се Вклопува во Тесни Отвори и Непарни Простори во Вашата Бања, Спална Соба или Канцеларија Корпа За Отпадоци од Нерѓосувачки Челик, Целосно Метално Буре, Цврста и Издржлива, Лесна За Притискање Торба, Голем Простор за Употреба. Два Начина На Употреба : Може да се Користи Како Кофа За Складирање, Може да се Користи Како Корпа За Отпадоци, Удобна, Стилска и Издржлива. Име на производот : Тркалезна Корпа За Отпадоци, Големина На Производот : Висок 29 см * Дијаметар 25 см, Тежина На Производот : 133 кг, Материјал : Притисок од Нерѓосувачки Челик, Метално Буре. Функционалност и Разноврсност : Големината и Стилот Го Прават Погоден За Употреба На Многу Места Во Домот; За Домашни Канцеларии, Спални Соби, Занаетчиски Простории, Дувла и Која било Друга Просторија Каде Што Е Потребен Декоративен Отпад; исто така И За Универзитетски Домови, Станови, Станови, Rс и Камперско Комбе. Стилска Корпа за Отпадоци со Модерен Тенок Дизајн Кој Изгледа Одлично и Лесно се Вклопува во Тесни Отвори и Непарни Простори во Вашата Бања, Спална Соба или Канцеларија. Корпа За Отпадоци од Нерѓосувачки Челик, Целосно Метално Буре, Цврста и Издржлива, Лесна За Притискање Торба, Голем Простор за Употреба. Два Начина На Употреба : Може да се Користи Како Кофа За Складирање, Може да се Користи Како Корпа За Отпадоци, Удобна, Стилска и Издржлива. Име на производот : Тркалезна Корпа За Отпадоци, Големина На Производот : Висок 29 см * Дијаметар 25 см, Тежина На Производот : 133 кг, Материјал : Притисок од Нерѓосувачки Челик, Метално Буре. Функционалност и Разноврсност : Големината и Стилот Го Прават Погоден За Употреба На Многу Места Во Домот; За Домашни Канцеларии, Спални Соби, Занаетчиски Простории, Дувла и Која било Друга Просторија Каде Што Е Потребен Декоративен Отпад; исто така И За Универзитетски Домови, Станови, Станови, Rс и Камперско Комбе.

Параметри на производот

Слична стока