.

.

Кабилок Канцелариски Декор Канцелариски Декор Канцелариски Декор Корпи За Скелтер За Складирање Пилешки Јајца За Свежи Јајца Метална Мрежеста Жица Керамички Држ?

Кабилок Канцелариски Декор Канцелариски Декор Канцелариски Декор Корпи За Скелтер За Складирање Пилешки Јајца За Свежи Јајца Метална

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Корпа за Складирање јајца, Корпа За Собирање Јајца - Држач За Јајца/ Организатор/ Контејнер, Врв во Форма На Пилешко Од Керамичка Фарма со Рачки, Корпа За Јајца, Украсна Корпа за Складирање Кујна Пилешко Кокошка Во Облик На Колекција Јајца Жица За Складирање Кошница Фарма Стил Организација. Практичен Дизајн-Скелетот За Јајца е совршено место за нивно чување. Додадете ги вашите свежи јајца на врвот на скелетот, а спиралниот дизајн надолу ги држи најстарите јајца на дното за лесно да се повлечете. Секогаш ќе знаете кое јајце треба прво да се користи. Заштеда На простор - овој сад за складирање јајца може да се стави на масата или кујнскиот шалтер, оставајќи простор за складирање на друга храна складирана во фрижидер. Опис Пилешко Јајце Кошница. Керамичка кокошка кокошка корпа за складирање јајца за украсување на вашата кујна, ресторани или Корпа За Јајца во форма на пилешко.

Параметри на производот

Слична стока