.

.

Исцелен Грејач Од 1 парче Мини Пренослив Грејач Преносни Грејачи Грејач Со Зрачење Мал Пренослив Грејач Мал Електричен Грејач Грејач За Грејач За Домаќинство Прен?

Исцелен Грејач Од 1 парче Мини Пренослив Грејач Преносни Грејачи Грејач Со Зрачење Мал Пренослив Грејач Мал Електричен Грејач Грејач За Грејач

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

БЕЗБЕДНОСЕН ГРЕЈАЧ БИРО ДОМАШЕН ГРЕЈАЧ МАЛ ГРЕЈАЧ ПРЕНОСЛИВ ПРОСТОР ГРЕЈАЧ за СПАЛНА СОБА ДНЕВЕН ПОКРИВ може да им се даде на вашите пријатели како внимателен и практичен подарок, и тие ќе бидат многу среќни МАЛ ВЕНТИЛАТОР за ГРЕЈАЧ Едноставен, мини, практичен и дарежлив дизајн на изгледот на производот, кој може добро да се совпадне со различни декоративни стилови. ПРЕНОСЛИВ ГРЕЈАЧ заштитата од Прегревање и функцијата за автоматско навалување ви овозможуваат да се опуштите додека одржувате удобност. Овој мини грејач е за внатрешна употреба. МАЛ БИРО ГРЕЈАЧ Овој вид на светлосен грејач може да обезбеди брзо греење за мали простори и е многу практичен. МАЛ КЕРАМИЧКИ ГРЕЈАЧ Чувајте топло без потрошувачка на енергија, заштеда на семејна енергија и заштеда на енергија, употребата на студентски дом не се сопнува. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на грејачот-Материјал : Пп, мал електричен грејач-има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава добро искуство со користење На пренослив Простор Грејач. - Нискиот шум нема да го наруши вашиот одмор, спиење, читање, работа, Лесен за употреба и ракување со мал пренослив грејач. - Направен е од материјали, практични и издржливи, кои можат да бидат За Временска Машина за Греење.

Параметри на производот

Слична стока