.

.

Микроскопски Леќи, Јасни Слики Легура Ц Адаптер За Монтирање Монокуларна Леќа Со Висока Дефиниција 180х Зголемување 6.5: 1 Сооднос На Зумирање За Електроника За Индус?

Микроскопски Леќи, Јасни Слики Легура Ц Адаптер За Монтирање Монокуларна Леќа Со Висока Дефиниција 180х Зголемување 6.5: 1 Сооднос На Зумирање

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ИЗДРЖЛИВ ВО УПОТРЕБА : Избрани висококвалитетни легирани материјали, цврсти и издржливи, отпорни на корозија, отпорни на абење, не се лесни за оштетување и долг работен век ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : микроскоп за монтирање НА микроскоп, дизајн На Монтирање В, лесен за инсталирање на микроскопот, лесен за набудување на внатрешната структура на објектот. СЛИКА СО ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА : висока дефиниција, тродимензионална слика со висока длабочина, зумот на телото на објективот е флексибилен и удобен и лесен за ракување. Зумирање и ЗГОЛЕМУВАЊЕ : моќноста НА зголемување На објективот е 0,7-4,5 X (приближно 10-180 X на мониторот), работното растојание е 125mm, односот на зумирање е 6,5 : 1. ПРИМЕНЛИВИ ОБЈЕКТИ : 180x објектив за зумирање, прилагодливо зголемување, погодно за VGA USB индустриска видео микроскопска камера.

Параметри на производот

Слична стока