.

.

DGZZI 25PCS Прилагодливи тркалачки капки за емитер се поврзуваат со конекторот за мета за цветни садови за зеленчук градинарски тревник наводнување на вода

DGZZI 25PCS Прилагодливи тркалачки капки за емитер се поврзуваат со конекторот за мета за цветни садови за зеленчук градинарски тревник

DEN 1326.40

Пристапност
Залиха

Прилагодлива млазница за атомизирање : Може да се ротира за да се контролира притисокот на спрејот и дијаметарот, и лесно е да се прилагоди растојанието за наводнување Врска : Погодно за цевки за наводнување 1/4inch, добро поврзани и не се лесни за лизгање. Погодно и брзо : Може да се користи во најразлични места за садење и е добро за сите места каде што е потребна вода. Атомизирачкиот ефект на млазницата е многу добар, а опсегот е голем. Исто така, може да се прилагоди на фината вода, а ефектот на лесен дожд што паѓа од воздухот. Висок квалитет : Многу силен и нема да падне кога притисокот на водата е голем. Тоа е практично, лесен, флексибилен, едноставен, има силен отпор на абразија и долг животен век. Широка употреба : Погоден за ладење и наводнување на стаклена градина, јавен зелен простор, градинарство за дома, земјоделско производство, производство на градинарска уметност. Како што се тревник, градина, градинарска зеленчук, градина, наводнување на трева, итн. Прилагодлива атомизирање на млазницата : Може да се ротира за да се контролира притисокот и дијаметарот на спреј, и лесно е да се прилагоди растојанието за наводнување. Врска : Погодно за цевки за наводнување 1/4inch, добро поврзани и не се лесни за лизгање. Погодно и брзо : Може да се користи во најразлични места за садење и е добро за сите места каде што е потребна вода. Атомизирачкиот ефект на млазницата е многу добар, а опсегот е голем. Исто така, може да се прилагоди на фината вода, а ефектот на лесен дожд што паѓа од воздухот. Висок квалитет : Многу силен и нема да падне кога притисокот на водата е голем. Тоа е практично, лесен, флексибилен, едноставен, има силен отпор на абразија и долг животен век. Широка употреба : Погоден за ладење и наводнување на стаклена градина, јавен зелен простор, градинарство за дома, земјоделско производство, производство на градинарска уметност. Како што се тревник, градина, зеленчук градина, градина, наводнување на трева, итн.

Параметри на производот

Product name:
Adjustable Misting Irrigation Dripper
Material:
Plastic
Color:
Black and Gray
Irrigation Angle:
360 Degrees
Spray radius:
0.5m-0.6m
Pressure:
1.5-3kg
Flow:
7-9L / H
Suitable for:
1 / 4inch irrigation pipe
Package Included:
25PCS Adjustable Atomizing Dripper
Features:
It can be rotated to control the spray pressure and diameter, and it is easy to adjust the watering distance.:
Suitable for 1/4 irrigation pipes, well connected and not easy to slip off.:
It can be used in a variety of planting areas and is good for all places where water is needed. The atomizing effect of the nozzle is very good, and the range is large. It can also be adjusted to a fine waterline, and the effect of light rain falling from the air.:
Very strong and won't fall when the water pressure is high. It is practical, lightweight, flexible, simple, has strong abrasion resistance and long service life.:
Suitable for greenhouse cooling and irrigation, public green space, home gardening, agricultural production, horticultural art production. Such as lawn, garden, vegetable garden, garden, grass irrigation, etc. :
Слична стока