.

.

ДУБА 2 ПЦС ПРИРОДНА СОЛАРНА ЛИЦЕНА ОБРАЗОВАНИЕ ОДДЕЛЕН НАДВОРЕН

ДУБА 2 ПЦС ПРИРОДНА СОЛАРНА ЛИЦЕНА ОБРАЗОВАНИЕ ОДДЕЛЕН НАДВОРЕН

DEN 767.84

Пристапност
Залиха

Направено од пластичен материјал, сончање, издржлива, водоотпорна, погодна за употреба на отворено, нема потреба да се грижите за дожд, снег, итн Вграден прекинувач за измет, што е лесно да се работи. Светлината на пејзажната патека се вклучува автоматски ноќе и се исклучува во зори. Транспарентно покритие со висока дефиниција е погодна за дистрибуција на поголема светлина. Обезбедете осветлување насекаде : Сончевите светла обезбедуваат совршено осветлување за вашите дворови, градини, тротоари, тревници и коридори, додавајќи прекрасни погледи на ноќната сцена ноќе. Направено од пластичен материјал, сончање, издржлива, водоотпорна, погодна за употреба на отворено, нема потреба да се грижите за дожд, снег, итн. Вграден прекинувач за измет, што е лесно да се работи. Светлината на пејзажната патека се вклучува автоматски ноќе и се исклучува во зори. Транспарентно покритие со висока дефиниција е погодна за дистрибуција на поголема светлина. Обезбедете осветлување насекаде : Сончевите светла обезбедуваат совршено осветлување за вашите дворови, градини, тротоари, тревници и коридори, додавајќи прекрасни погледи на ноќната сцена ноќе. Изработени од пластичен материјал, сончање, издржлива, водоотпорна, погодна за употреба на отворено, нема потреба да се грижите за дожд, снег, итн. Изградба -во -бутен прекинувач, кој е лесно да се работи. Светлината на пејзажната патека се вклучува автоматски во текот на ноќта и се исклучува во зората. Транспарентното покритие со висока дефиниција е погодна за дистрибуција на поголема светлина. Подготвено осветлување Насекаде : Сончевите светла обезбедуваат совршено осветлување за вашите дворови, градини, тротоари, тревници и ходници, додавајќи прекрасни погледи на ноќната сцена ноќе .

Параметри на производот

Material:
Plastic
Lamp Color:
Black
Light Color:
White
Size(Top Width x Bottom Width x Height):
about 138x84x200mm/5.43x3.3x7.87inch
Powered by:
1x 600mA 1.2V rechargeable battery(Built-in)
Rated power:
0.48W
Voltage:
1.2V
Working time:
about 10 hours
Package includes:
2pc x Solar Garden Light:
Note:
1.Please fully charge the device under sunlight before first use. :
2.If there is no enough sunlight in 3 months, the battery may run completely flat, and will decrease battery life, so please charge in time. Once it's fully charged, unlock the device and lighting system. Otherwise, it won't work anymore. :
3. If there is no enough sunlight, especial in North countries. it may take longer time to fully charge the device.This is very normal for solar products.:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm difference. :
Слична стока