.

.

Телескоп LXB, Патување За Да Го Видите Живописниот Телескоп,Голем Опсег За Забележување На Окуларот ЗА ГЛЕДАЊЕ Птици 12x Монокуларен Телескоп Bak4 Водоотпорен За Спорт?

Телескоп LXB, Патување За Да Го Видите Живописниот Телескоп,Голем Опсег За Забележување На Окуларот ЗА ГЛЕДАЊЕ Птици 12x Монокуларен Телескоп Bak4

DEN 764.80

Пристапност
Залиха

●12х50 Големо Зголемување На Моќноста;Монокуларниот Нуди Зголемување ОД 12Х и Објективен Дијаметар од 50ммПоднесеното Гледање : 6,5°. Имајте Најдобар Поглед во Вашите Авантури на Отворено и Добијте Појасен и Посветол Опсег на Гледање. ●Призма бак-4 внатре и Фмц Зелена Оптичка Облога : Овој Монокуларен Има Целосно Повеќеслојна Оптика и Призми Бак4 , Целосно Повеќеслојните Леќи Го Зголемуваат Преносот на Светлина со Повеќе Антирефлектирачки Премази на сите Површини Воздух-Стакло. ●Поради Неговата Компактна Големина, Можете Да Го Носите Наоколу Без Да Се Чувствувате Оптоварени, Доаѓа Со Страничен Ремен За Раце, Овие Лесни Монокули Лесно може Да се Држат За Една Рака. ●Издржливиот Надворешен Оклоп Обезбедува Сигурен, Нелизгачки Стисок и Издржлива Надворешна Заштита. Водоотпорен и Отпорен на Магла Спречува Влага, Прашина и Остатоци да Влезат во Монокуларниот Дел Дизајниран да Го Инхибира Внатрешното Замаглување.

Параметри на производот

Слична стока