.

.

Макскури Заштитни Мермер Случај за iPhone 13, За Apple Телефон 13 случај За Жени &засилувач; Мажи, Отпорен На Удари Капка Заштита Тврд Капак За apple iPhone 13 Телефон во 6,1 инчи 2021 ?

Макскури Заштитни Мермер Случај за iPhone 13, За Apple Телефон 13 случај За Жени &засилувач; Мажи, Отпорен На Удари Капка Заштита Тврд Капак

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[Iphone 13 Мермер Случај] само компатибилен Со apple i Phone 13 телефон, 6,1 инчи (2021) [Не одговара за i Phone 13 Pro, i Phone 13 pro имаат три камера, i Phone 13 имаат само две камера]. [Целосна Заштита На Телото] ова куќиште за заштитен телефон i Phone 13 направено со цврст поликарбонат и мек флексибилен гумен браник за заштита на вашиот нов Телефон од секојдневно абење. Исто така, додадете сјај во моделот за да изгледа повеќе блескаво. [Лесен и Тенок Тенок] заштитата на подигнатите рабови од 1,5 мм за екранот и камерата нуди дополнителен дизајн против гребење, лесен и МЕРМЕР кој обезбедува совршен стисок и убав изглед, така што лесно можете да го лизнете во и надвор од џебовите. [Апсорпција на удари] Цврстиот силиконски случај i Phone 13 има четири агли на воздушни перничиња кои можат да апсорбираат притисок кога ненадејно паѓаат и паѓаат. [Гаранција за квалитет] Бесплатна замена Или враќање на парите доколку се неисправни или какви било проблеми со квалитетот ВО рок ОД ШЕСТ месеци. [Iphone 13 Мермер Случај] само компатибилен Со apple i Phone 13 телефон, 6,1 инчи (2021). [Не одговара за i Phone 13 Pro, i Phone 13 pro имаат три камера, i Phone 13 имаат само две камера]. [Целосна Заштита На Телото] ова куќиште за заштитен телефон i Phone 13 направено со цврст поликарбонат и мек флексибилен гумен браник за заштита на вашиот нов Телефон од секојдневно абење.

Параметри на производот

Слична стока