.

.

Фиоки За Организирање Фрижидери За Складирање Храна Фрижидер Организатор На Фрижидер Бинсфрут Сирење Оставата Чајната Кујна За Замрзнувач Фрижидер Со Голем Капа?

Фиоки За Организирање Фрижидери За Складирање Храна Фрижидер Организатор На Фрижидер Бинсфрут Сирење Оставата Чајната Кујна За Замрзнувач Фрижидер

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Извлечете Го Садот За Складирање Храна : Во Споредба Со Оние Обични Отворени Садови За Складирање Фрижидери, Нашата Кутија За Складирање Зеленчук Во Фрижидер Е Полесно И Побрзо Да Се ОтвориТранспарентниот Материјал Ве Тера Лесно Да Го Најдете Она Што Го Барате Без Да Го Отворите Капакот. Системи За Вентилација На Капакот Фиока За Организатор На Фрижидер : Опремен Со Отвор За Вентилација На Кутијата За Складирање, Може Да Го Прилагоди Воздушниот Сообраќај За Да Влезе И Да Ја Контролира Влажноста Во Одгледувачите На Зеленчук И Подалеку Од Корупција. Овошјето Или Зеленчукот Може Да Се Одржуваат Подолго Во Фрижидер. , Постои Дупка На Дното На Ова Складирање . Може Да Ви Биде Лесно Да Се Исцедите По Чистењето. Снабдување Со Голем Капацитет За Складирање Организирање На Сѐ Насекаде. Тоа Може Да Ги Задоволи Сите Ваши Потреби.Можете да Го Користите во Кујни, Работни Површини, Полици За Оставата, Чајната Кујна, Фрижидери, Замрзнувачи, Ормари, Плакари, Спални Соби, Бањи, Простории за Перење, Занаетчиски Простории, Канцеларии, Перална/Помошна Просторија, Детски Соби, Гаража И Многу Повеќе. Канти За Организатор На Фрижидер Што Може Да Се Редат : Можете Да Поставите Повеќе Фиоки За Фрижидери Една Врз Друга За Вертикално Складирање Тие Имаат Жлебови На Горната Страна.

Параметри на производот

Слична стока