.

.

XMEIFEI ДЕЛОВИ вежба бит Сет 1pc D0. 2-D0. 9mm Микро Рамен Крајот Мелница Волфрам Карбид 2 Флејти Цпу Рутер Малку Нано Сина Обложени Микро Крајот Мелење Машина Долга Вежба бит?

XMEIFEI ДЕЛОВИ вежба бит Сет 1pc D0. 2-D0. 9mm Микро Рамен Крајот Мелница Волфрам Карбид 2 Флејти Цпу Рутер Малку Нано Сина Обложени

DEN 380.80

Пристапност
Залиха

Комплетот за дупчалки се вклопува во поголемиот дел од вежбите за напојување што моментално се на пазарот Титаниумската обвивка ја зголемува отпорноста на абење и издржливоста. Повеќеслојна нано-облога : може директно да изврши грубост со голема брзина до фина обработка за термички обработени материјали под 58°, намалувајќи го бројот на промени во алатот и подобрувајќи ја ефикасноста на обработката на машинските алати. новиот ситнозрнест челичен основен материјал од волфрам има висока отпорност на абење и цврстина и е специјално дизајниран за апликации за сечење со голема цврстина и голема брзина. Може да се вклопи на повеќето цпу машина, машина За Гравирање, машина со Голема брзина. Ако не сте целосно задоволни од која било причина, ве молиме контактирајте не за 100% наплата или замена.Мелење малку и точноста и животот се подобри од бакар малку; Особено цврстина се зголеми неколку пати, висока јачина и обработка операции не е лесно да се скрши!Опис : под услов да се обезбеди простор на чипот, дизајнот со голем дијаметар на јадрото е усвоен за да се подобри ригидноста на алатот, а ригидноста на алатот и строгите перформанси на празнење на чипот и контролата на научниот жлеб се направени, така што сечењето и отстранувањето на чипот на алатот се постабилни.Карактеристики : 1 : повеќеслојна нано-облога : може директно да изврши грубост со голема брзина до фина обработка за термички обработени материјали под 58°, намалувајќи го бројот на промени во алатот и подобрувајќи ја ефикасноста на обработката на машинските алати.2 : новиот ситнозрнест челичен основен материјал од волфрам има висока отпорност на абење и цврстина и е специјално дизајниран за апликации за сечење со голема цврстина и голема брзина.3 : може да се вклопи на повеќето цпу машина, машина За Гравирање, машина со Голема брзина.

Параметри на производот

Type:
2 Flutes Flat End Mill
Material:
Tungsten Carbide
Coating:
Nano Blue Coated
Shank:
4mm
Cutting Diameter:
0.2mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm 0.6mm 0.7mm 0.8mm 0.9mm
Overall Length:
50mm
User Tips:
in order to obtain a better cutting surface and extend the life of the tool, be sure to use a tool holder with high precision, high rigidity and good dynamic balance.:
1. Before using this tool, please measure the tool yaw and the tool yaw accuracy exceeds 0.01MM, please correct it before cutting.:
2. the shorter the length of the tool extension clamp, the better, if the extension of the tool is extended, please reduce the rotation speed, feed speed or cutting amount.:
3. If abnormal vibration or sound is generated during cutting, reduce the spindle speed and cutting amount until the condition is improved.:
4. St :
Слична стока