.

.

Коректор на мост на носот, нетоксичен нос за слабеење на носот, нок за нос не и штети на кожата за возрасни за дома

Коректор на мост на носот, нетоксичен нос за слабеење на носот, нок за нос не и штети на кожата за возрасни за дома

DEN 86.56

Пристапност
Залиха

Физичките методи помагаат во форма и кревање на носот, а исто така има и ефект на корекција на носот Направено од мек силиконски, нетоксичен и многу безбеден за употреба, тоа нема да му наштети на вашата кожа. Може да се прилагоди слободно, што е погодно за носот на повеќето луѓе и може да се користи со доверба. Може да се користи во слободно време, како што е гледање телевизија, читање книга, чистење на просторијата, итн. Мала тежина, мала големина, лесна за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, погодна за употреба на патувања. Физичките методи помагаат во форма и кревање на носот, а исто така има и ефект на корекција на носот. Направено од мек силиконски, нетоксичен и многу безбеден за употреба, тоа нема да му наштети на вашата кожа. Може да се прилагоди слободно, што е погодно за носот на повеќето луѓе и може да се користи со доверба. Може да се користи во слободно време, како што е гледање телевизија, читање книга, чистење на просторијата, итн . Лесна тежина, мала големина, лесна за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, погодна за употреба на патувања. Како да користите : Спецификација : Тип на ставка : нос Шапер клипматеријал : силиконски, не'рѓосувачки Steelfunction : Облик и подигнете ја носеинструкцијата : 1 .

Параметри на производот

Item Type:
 Nose Shaper Clip
Material:
Silicone, stainless steel
Function:
Shape and lift the nose
Instruction:
1. Before using the nose clip, please remove your makeup first (the skin is smooth after makeup, and the nose clip is easy to slip off) and make sure your face and nose are clean. The residual oil in the nose will cause the nose clip to slip off. Please wash face and keep it clean before use.:
2. The nose part of the nose and bridge of the nose is cartilage. At the beginning of wearing a nose clip for too long, the nose will be pressed and slowly become red and painful, so the inch of each wear should not be too long, every half an hour every day, within 30 minutes, If the nose is uncomfortable, you can massage the nose wit:
Слична стока