.

.

СОБОК 2 парчиња знак на вратата на вратата закачалка двострана дрво табла за табла за креда, белешки Меморија, табла врата на врата, закачалка, знак за хотелска прод?

СОБОК 2 парчиња знак на вратата на вратата закачалка двострана дрво табла за табла за креда, белешки Меморија, табла врата на врата,

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Носете и отпорна, вашата порака никогаш нема да биде игнорирана! Чувајте ги вашите луѓе подалеку од вас додека се фокусирате на работа или одмор Овој двострана знак за закачалка на вратите за пишување може да ви даде чувство на едноставност и убавина, да ја направите вашата продавница поуникатна. Конструиран со употреба на материјал со висок степен, обезбедува безбедност на ИТ и може да го користи со доверба. Знакот на вратата на вратата е убав украс, погоден за продавница, внатрешен двор, балкон и каде и да сакате. Мазна површина и убава полирана, уредна и дарежлива, затоа не треба да се грижите за тоа да му наштетите на раката. Опис ОВДЕ барате сигурен материјал и разумна цена на вратата на вратата, ќе ви кажам дека нашиот знак за креда на вратата на вратата што виси врата може да биде вашиот најдобар избор. Ние усвојуваме материјал од високо ниво, за да можете да го задржите долго време.

Параметри на производот

Слична стока