.

.

Алвинлит Кујна Преклопна Корпа За Отпадоци Виси Преклопна Мини Корпа За Отпадоци Виси Склопувачка Корпа За Ѓубре Монтирање На Ѕид Преклопна Корпа За Отпад за Врат?

Алвинлит Кујна Преклопна Корпа За Отпадоци Виси Преклопна Мини Корпа За Отпадоци Виси Склопувачка Корпа За Ѓубре Монтирање На Ѕид

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Исклучително Заштедете Простор : склоплив и обесхрабрувачки дизајн на нашата мини корпа за отпадоци исклучително заштедува простор Кога не го користите, можете да го преклопите. Чувајте го вашиот дом чист и уреден. Лесен За Употреба : Прифатете дизајн на слот Во Форма На Буквата У, погоден за панел на вратата со дебелина помала од 1,5 см. Работи добро со пластични кеси за самопослуга за повеќекратна употреба. Висечката корпа за кујнски отпад може лесно да се притисне за преклопување, заштедувајќи го просторот во кујната кога не се користи. Материјал/Димензија/Капацитет : мини склопувачката корпа за отпадоци е изработена од цврста пластика еколошка и издржлива, отпорна На абење и корозија, што ја прави мини корпата за отпадоци преклоплива креативен дизајн; Димензија : 0, 6х5, 7х5, 9ин ч. Широка Апликација : Закачете ја на вратата или ставете ја на земја и на маса. Кујната преклопна корпа за отпадоци е широко користена во кујна, спална соба, бања, автомобил и каде и да е потребна. Гаранција по продажбата : Ако имате предлог за нашата корпа за отпадоци, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа, ви посакуваме среќен шопинг.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Waste Bin
Material:
Plastic
Color:
Brown, Navy Blue, Beige (Optional)
Weight:
Approx. 382g / 13.5oz
Product Size:
Folded:
Approx. 27x6.5x15cm / 10.6x2.6x5.9in
Unfolded:
Approx. 27x14.5x15cm / 10.6x5.7x5.9in 
Package List:
1 x Waste Bin1 x Bracket1 x Stick Hook
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока