.

.

Electiveиноко Електричен чекан од изолацијата на прашина, електрична вежба за прашина за прашина широко користена пластична лесна за составување умерена големина за ?

Electiveиноко Електричен чекан од изолацијата на прашина, електрична вежба за прашина за прашина широко користена пластична лесна

DEN 1513.60

Пристапност
Залиха

Опсег на примена : Електричен покривка за прашина од чекан има умерена големина, широко користена, погодна за пила со дупка од 16‑125мм, лесна за ракување Транспарентно и еластично : може да биде близу до wallидот кога е во употреба, ефикасно спречување на ширење прашина наоколу, погодна за подобрување на домот. Лесно за склопување : Колекционер на прашина за вежбање, лежиштето е вградено, лесно се расклопува и склопува, за да се заштити вашето здравје од прашина. Големина на производот : Големината на покривката на електричен чекан е околу 15x15x7cm / 5.8in, внатрешниот дијаметар е околу 125мм / 4,9in. Добра изработка : Исклучителна изработка, убав дизајн на изглед, обезбедување одлично со искуство, погодно за електричен чекан и вежба. Опсег на примена : Електричен покривка за прашина од чекан има умерена големина, широко користена, погодна за пила со дупка од 16‑125мм, лесна за ракување. Транспарентен и еластичен : може да биде близу до wallидот кога се користи, ефикасно спречување на ширење прашина наоколу, погодна за подобрување на домот. Лесно за склопување : Колекционер на прашина за вежбање, лежиштето е вградено, лесно се расклопува и склопува, за да се заштити вашето здравје од прашина.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Hammer Dust Cover
Product Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 75g / 2.6oz
Product Size:
Approx. 15x15x7cm / 5.9x5.9x2.8in
Product Inner Diameter:
Approx. 125mm / 4.9in
Scope of Application:
Electric Hammer, Hole Saw, etc.
Package List:
1 x Dust Cover :
Слична стока