.

.

Лбек Тежок Продолжен Валјак За Домашен Апарат Железен Материјал Мебел Машина За Перење Количка За Сушење

Лбек Тежок Продолжен Валјак За Домашен Апарат Железен Материјал Мебел Машина За Перење Количка За Сушење

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Лесен За Инсталирање : Тешкиот Ролери за растегливи Апарати е лесен за употреба, не бара комплицирани чекори или алатки за инсталација и може да се инсталира и стави под апаратот за употреба Цврст Материјал : ролерите за апарати за фрижидер се изработени од железо, најлон, силиконски материјал, висока цврстина, многу силна, отпорна на ' рѓа, отпорна на абење, тешка работа. Двоен Ред 24 Тркала : Опремени со 24 надградени мали тркала, се движат непречено, мобилната база лесно може да се движи тежок мебел и апарати за домаќинство, што помага да се агол места. Пренослив Пренослив : кога машината за перење мебел доли не е во употреба, може да се чува во кој било агол од просторијата, лесен за расклопување и заштеда на простор за складирање. Носивост ОД 300 КИЛОГРАМИ : Ролерите за Тешки апарати имаат носивост ОД 300 КИЛОГРАМИ и се широко користени во машини за перење, фрижидери, плакари, ормари или друг тежок мебел. Носивост ОД 300 КИЛОГРАМИ : Ролерите за Тешки апарати имаат носивост ОД 300 КИЛОГРАМИ и се широко користени во машини за перење, фрижидери, плакари, ормари или друг тежок мебел. Двоен Ред 24 Тркала : Опремени со 24 надградени мали тркала, се движат непречено, мобилната база лесно може да се движи тежок мебел и апарати за домаќинство, што помага да се агол места. Цврст Материјал : ролерите за апарати за фрижидер се изработени од железо, најлон, силиконски материјал, висока цврстина, многу силна, отпорна на ' рѓа, отпорна на абење, тешка работа. Лесен За Инсталирање : Тешкиот Ролери за растегливи Апарати е лесен за употреба, не бара комплицирани чекори или алатки за инсталација и може да се инсталира и стави под апаратот за употреба. Пренослив Пренослив : кога машината за перење мебел доли не е во употреба, може да се чува во кој било агол од просторијата, лесен за расклопување и заштеда на простор за складирање.

Параметри на производот

Item Type:
Heavy Duty Extensible Appliance Roller
Material:
Iron,Nylon,Silicone
Shortest:
Approx. 45cm / 17.7in
Longest:
Approx. 70cm / 27.6in
Width:
Approx. 5cm / 2.0in
Height:
Approx. 4cm / 1.6in
Weight:
300kg
Pulley:
Double Row 24 Wheels
Compatible:
Universal for All Machines and Furniture with 45 to 70cm Base
Weight:
Approx. 1289g / 45.5oz
How to Use:
1. Use a pry bar to lift the appliance or furniture.:
2. Adjust the length of the pulley base and tighten the nut for adjusting the length.:
3. Place it on the supporting corner of electrical appliances or furniture to ensure that it will not shake.:
4. When electrical appliances or furniture need to be moved, please ensure that the pulley brakes are turned on, and the brakes must be fixed after moving.:
Package List:
2 x Base:
2 x Non Slip Mat:
Note:
After moving the items, please make sure that the roller brakes are fixed to prevent the machine from shaking back and forth after it is turned on.:
Слична стока