.

.

Тестер За Јаз На Мерачот НА Мерачот НА Нерѓосувачки Челик Мерач Од Нерѓосувачки Челик Двојна Означена Метричка И Империјална Алатка За Мерење На Јазот За Индустри?

Тестер За Јаз На Мерачот НА Мерачот НА Нерѓосувачки Челик Мерач Од Нерѓосувачки Челик Двојна Означена Метричка И Империјална

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Погоден за дизајнери, инженери, механичари за мерење на дебелината на празнините на тапетите, празнините на прстените на клипот, празнините на свеќичките, празнините на лежиштата и другите тешко достапни места Мерачи за преклопување, лесни и удобни за земање и складирање. Таа е произведена со професионална технологија за да се обезбеди на производот и може да работи долго време. Мерачот за полнење е инсталиран во позлатениот заштитник за да се спречи губење на еден, и е дизајниран со слот за палец за лесен избор и проширување. Фината изработка и креативниот изглед ја обезбедуваат неговата популарност и практичност. Погоден за дизајнери, инженери, механичари за мерење на дебелината на празнините на тапетите, празнините на прстените на клипот, празнините на свеќичките, празнините на лежиштата и другите тешко достапни места. Мерачи за преклопување, лесни и удобни за земање и складирање. Таа е произведена со професионална технологија за да се обезбеди на производот и може да работи долго време. Мерачот за полнење е инсталиран во позлатениот заштитник за да се спречи губење на еден, и е дизајниран со слот за палец за лесен избор и проширување.

Параметри на производот

Слична стока