.

.

УПКОХ 6 Пара Дрвени Стапчиња За Јадење Соодветни Наметки За Парови Поставете Прибор За Јадење За Патување Јапонија Подароци Садови Стапчиња За Јадење Јапонски Ста?

УПКОХ 6 Пара Дрвени Стапчиња За Јадење Соодветни Наметки За Парови Поставете Прибор За Јадење За Патување Јапонија Подароци

DEN 164.80

Пристапност
Залиха

Пластика Гроздобер Стапчиња за Јадење : Премиум дрво конструирано, цврсто и издржливо, удобно за ракување. Стапчиња За Јадење во кинески Стил : Врвно дрво конструирано , цврсто и удобно за ракување. Сухси Стапчиња За Јадење : Изработени од дрвен материјал, за трајна употреба. Корејски Стапчиња За Сечкање : Одлични Јапонски карактеристики, генијалност и наследство на класиците. Дрвени Стапчиња за Јадење : Дрвени стапчиња за јадење Во Јапонски стил за парови можат да бидат за домашно јадење или како подароци за пријатели и роднини. Пакетот Вклучува 6 х пара Стапчиња За Јадење Карактеристики-Изработени од дрвен материјал, издржливи За Трајна употреба Садови Подарок Стапчиња за Јадење. - Изработени од и здрави материјали, безбедни И невкусни Стапчиња за Јадење Во Јапонски Стил. - Погоден за различни прилики како што се семејна употреба, ресторани, хотели итн долги стапчиња за јадење. - Боја : Избрани стапчиња за повеќекратна употреба во боја-кутијата за подароци може да биде како подарок што ќе им го подарите на пријателите Вечера Стапчиња за Јадење. - Големина : Околу 23, 00Х1, 00Х1, 00см/9, 04Х0, 39Х0 Бамбус Стапчиња за Јадење.

Параметри на производот

Слична стока