.

.

Хетио 18 Парчиња Совети За Нокти Клипови со 1 Еез Црн Тример За Сечење Нокти За Продолжување На Ноктите Вештачка Уметност За Нокти Стеги За Брзо Градење Уметнички Ал?

Хетио 18 Парчиња Совети За Нокти Клипови со 1 Еез Црн Тример За Сечење Нокти За Продолжување На Ноктите Вештачка Уметност За Нокти

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ?Ќе добиете 18 парчиња клип за совети за нокти за брзо градење, 1 еез црн секач за врвови за нокти Задоволете ги вашите различни потреби за маникир и имајте доволно за да ги користите дома или салони. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●стегите за нокти се изработени од квалитетна пластика која е проѕирна, лесна и цврста и Лесна за носење. Црната машинка за нокти е изработена од висококвалитетна пластика, која е цврста, отпорна на абење и издржлива. ① ЛЕСЕН за НОСЕЊЕ без разлика Дали патувате за бизнис или задоволство, можете да носите комплет за штипки за нокти со себе и да ги разубавите ноктите во секое време и насекаде! Доколку имате какви било прашања или незадоволство од комплетот за штипки за нокти, ве молиме контактирајте не. ●НАПРАВЕТЕ БРЗА ЗГРАДА и ИСЕЧЕТЕ ги овие клипови за врвови на ноктите можат да ви помогнат брзо да ги поправите лажните нокти и да ги прилагодите на вистинската должина.

Параметри на производот

Слична стока