.

.

SJYDQ 12cm Компјутерски ладење вентилатор DC 12V Голем 4 пински тивок процесор за напојување ладилник за ладење на виножито за ладење на виножито за ладење на вентилаторо?

SJYDQ 12cm Компјутерски ладење вентилатор DC 12V Голем 4 пински тивок процесор за напојување ладилник за ладење на виножито за ладење на виножито

DEN 2150.40

Пристапност
Залиха

ЛЕД-ламби со висока светлина, ладна светлина на виножитото Осветлување на предната и задната страна, двојно ореол, обезбедувајќи ладен сјај. Опремено со 8 силиконски влошки за амортизација, што ефикасно ја намалува резонанцијата помеѓу вентилаторот и шасијата и ја намалува бучавата. Голем дизајн на волумен на воздухот, 9 големи лопати во форма на срп, стабилен проток на воздух, низок бучава и голем волумен на воздухот. Голем интерфејс 4 PIN, повеќе интерфејси на вентилаторот може да се поврзат во серија, што е многу погодно за инсталирање. Компоненти на компјутери и додатоци. ЛЕД-ламби со висока светлина, ладна светлина на виножитото. Осветлување на предната и задната страна, двојно ореол, обезбедувајќи ладен сјај. Опремено со 8 силиконски влошки за амортизација, што ефикасно ја намалува резонанцијата помеѓу вентилаторот и шасијата и ја намалува бучавата. Голем дизајн на волумен на воздухот, 9 големи лопати во форма на срп, стабилен проток на воздух, низок бучава и голем волумен на воздухот. Голем интерфејс 4 PIN, повеќе интерфејси на вентилаторот може да се поврзат во серија, што е многу погодно за инсталирање. Компоненти на компјутери и додатоци. Двоен прстен со висока светлина од 12 см (двострана) емитување на светлината + емитување на светлината на вратилото. Употребата на потрајни силиконски нозе може ефикасно да ги намали вибрациите и бучавата, трајно тивко хидрауличко лежиште. Кул осветлување и економично. Топол врв : Овој модел е мешана фиксација на бојата на виножитото, а не RGB Change Feature : LED ламби со висока светлина, ладно светло на виножитото.

Параметри на производот

Brand:
COOLMOON
Product Size:
120 X 120 X 25mm/4.72 X 4.72 X 0.98
Voltage:
DC 12V
Current:
0.25A±10%
Speed:
1200RPM±10%
Air Volume:
37.5CFM±10%
Noise Value:
23dBA±10%
Bearing Type:
Hydraulic Bearing
Interface:
Large 4 Pin
Life Expectancy:
40000H
Weight:
0.137kg±3%
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
1 X PC Case Cooling Fan :
Слична стока