.

.

Аоли, полица за полици за книги, решетката за датотеки со датотеки со датотеки со колумна табела за сортирање на табела за сортирање Едноставно складирање на полиц?

Аоли, полица за полици за книги, решетката за датотеки со датотеки со датотеки со колумна табела за сортирање на табела за сортирање

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

* Дизајн : Едноставен и елегантен дизајн, убав и практичен, погоден за складирање на лични датотеки, списанија и каталози на производи * Квалитет : Направено од висококвалитетен и еколошки PP материјал, силен и издржлив, не е лесен за деформирање. Едноставни бои и форми, различни рамни различни бои можат да бидат избрани според работното опкружување за да се спречи збунетост. * Стабилно и не-лизгање : Дното на производот е зголемено и проширено за да го направи постабилно и не е лесен за тресење, а аглите се фино заземјување за да се направи мазен. * Големина : 25 * 24 * 11см, не зафаќајќи простор. * Дизајн : Едноставен и елегантен дизајн, убав и практичен, погоден за складирање на лични датотеки, списанија и каталози на производи. * Квалитет : Направено од висококвалитетен и еколошки PP материјал, силен и издржлив, не е лесен за деформирање. Едноставни бои и форми, различни рамни различни бои можат да бидат избрани според работното опкружување за да се спречи збунетост. * Стабилно и не-лизгање : Дното на производот е зголемено и проширено за да го направи постабилно и не е лесен за тресење, а аглите се фино заземјување за да се направи мазен. * Големина : 25 * 24 * 11см, не зафаќајќи простор. Овој производ користи високо квалитетна заштита на животната средина ПП материјал, заштита на животната средина и здравство2.

Параметри на производот

Material:
Eco-friendly plastic
Size:
small
Note:
-Due to the different display methods of the computer, the actual colors may differ slightly from the pictures shown.:
-Due to manual measurement, please allow an error of 1-2 cm.:
After sale:
If you have any questions, we will reply to you by email within 24 hours, thank you for your choice :
Слична стока