.

.

Алстер Ткајачи Виси Околу Чај Пешкир, Памук - Со Симпатична Дождовни Шуми Мрзливи Дизајн-Кујна И Готвење Подароци за Пекари &засилувач; Готвачи-Домашни Садови &заси?

Алстер Ткајачи Виси Околу Чај Пешкир, Памук - Со Симпатична Дождовни Шуми Мрзливи Дизајн-Кујна И Готвење Подароци за Пекари &засилувач;

DEN 240.00

Пристапност
Залиха

Памук Великодушно големина чај крпи, со јамка за леснотија на виси. ДЕКОРАТИВНИ И ФУНКЦИОНАЛНИ. Убави, но совршено практични дизајни, за секојдневно живеење. КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ. Изработен од издржлив 100% памук, идеален за сушење садови и раце или бришење излевања. ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК. Практичен, долготраен и уникатен подарок за љубителите на животните. ДОМАШНА КУЈНА ДОДАТОЦИ. Соодветни предмети на располагање, размислете за спарување Со Нашата Ракавица Или Престилка Со Двојна Рерна, за да и дадете на вашата кујна мини преуредување. Великодушно големина чај крпи, со јамка за леснотија на виси. ДЕКОРАТИВНИ И ФУНКЦИОНАЛНИ. Убави, но совршено практични дизајни, за секојдневно живеење. КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ. Изработен од издржлив 100% памук, идеален за сушење садови и раце или бришење излевања. ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК. Практичен, долготраен и уникатен подарок за љубителите на животните. ДОМАШНА КУЈНА ДОДАТОЦИ. Соодветни предмети на располагање, размислете за спарување Со Нашата Ракавица Или Престилка Со Двојна Рерна, за да и дадете на вашата кујна мини преуредување.

Параметри на производот

Слична стока