.

.

СИНСЕН КАРТ ФАЛЕР ФАЛЕР, БЕЗБЕДНИК ЗА ПАТНИК ЗА ПАТНИК ЗА ПАТНИЦИ, МУЛТИФУНЦИЈАЛНА ТАКТИЧКА АЛАТНО - Безбедност на чекан/Светла соларна факел/Аларм за полнење/Алар?

СИНСЕН КАРТ ФАЛЕР ФАЛЕР, БЕЗБЕДНИК ЗА ПАТНИК ЗА ПАТНИК ЗА ПАТНИЦИ, МУЛТИФУНЦИЈАЛНА ТАКТИЧКА АЛАТНО - Безбедност на чекан/Светла соларна факел/Аларм

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

3 режими на светлина : висок - среден - блиц Кратко притиснете го црното копче за да ги префрлите режимите. Широко користено во пешачење, искачување, возење, кампување. 3 режими на LED Sidelight : High - Medium - Strobe SOS Beacon. Долг печат : Висок, краток печат : Среден, долг печат : Strobe SOS Beacon. Магнети со голема јачина на горниот дел му овозможуваат да се прикачи на задниот дел од автомобилот за затоплување како светло за затоплување, или прикачете на кое било железо како светло за поправка. Клуч за итни случаи - Волшебник на прозорецот на главата на легура од легура на волфрам и остар секач за безбедносни ремени, ви помагаат брзо да избегате во несреќа, совршен нов подарок за возач!. Мултифункционален комплет-прекинувач на прозорецот, секач за безбедност, аларм за спасување, 3 режими на предната светлина, 2 режими на странична светлина, Strobe SOS Beacon, соларно полнење, USB полнење, мобилна моќност, моќен магнет, Зголемен ламба чаша, прекинувач за еднокотено копче, прекинувач со едно копче , преносен дизајн. Светло за осветлување/светло на блиц : 6 ~ 7ч. Магнетско вшмукување - магнети со голема јачина на врвот овозможуваат да се прикачи на капакот на трупот како светло за предупредување или да се закачи на кое било железо како светло за поправка. Исто така, тоа е преносна тактичка фенерче за осветлување и самоодбрана.

Параметри на производот

Слична стока