.

.

Торбичка За торби Со Токи, Пренослива Најлонска Кутија За Држач За Радио,Торбичка За Држач За Футрола За Радио, За Надворешен Спортски Телефон Двонасочен Радио Ток?

Торбичка За торби Со Токи, Пренослива Најлонска Кутија За Држач За Радио,Торбичка За Држач За Футрола За Радио, За Надворешен Спортски

DEN 163.04

Пристапност
Залиха

Удобно за носење, Мала тежина, разноврсен изглед, погоден и за мажи и за жени Прилагодливата кутија за носење радио вашето радио и удобно ја носи на ременот додека работите со слободни раце. Тешка приврзаност за патролни појаси. ¡¾High Квалитет Најлон Материјал¡¿Воки токи торба торбичка направен од висок квалитет на најлон материјал, носат-отпорни, и дише, издржливи. Надворешна опрема мултифункционален додаток виси торба такт. Qlopen Top Design Expore, отворен врвен дизајн, лесен за ставање и вадење на радио, многу удобен и практичен. Лесно е да го извадите радиото и да го вратите во радио торбата, врвен дизајн на отворање. Отстранлив за брзо ослободување и лесно отворање и затворање. тикал елек воки-токи торба. Големина на FITS е Погодна За работни ремени до 6 инчи. Располага со повеќето рачни радија. Ве молиме измерете ја големината на радиото пред да го купите. Може да инсталира и мали уреди како што се мобилни телефони, ГПС, токи-токи, итн., што е добра алатка за спортови на отворено.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Nylon
Color:
Black, Army Green, Mud Color(Optional)
Size:
Approx. 9.5 x 16.5cm / 3.7 x 6.5inch
Weight:
Approx. 77g
Package Included:
1 x Radio Holder:
Note:
Please allow slight deviation for the color and measurement. Thanks for your understanding.:
Слична стока