.

.

Спирала  ;oveам Зачекори Вежба, М2 118° Отворање Hex  Shank Сечење HSS Чекор Вежба Малку Намалување На Шок за Високо Влијание  Вежби За Дупка  Reaming)

Спирала  ;oveам Зачекори Вежба, М2 118° Отворање Hex  Shank Сечење HSS Чекор Вежба Малку Намалување На Шок за Високо Влијание 

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ИЗДРЖЛИВ И НАМАЛЕН ШОК : солидната конструкција со голема брзина М2 носи дополнителна издржливост, речиси невозможно да се прицврсти во споредба со традиционалните вежби, уникатното 3 странично стебло спречува вметнување на дупчалки и го намалува шокот ИЗДРЖЛИВ И НАМАЛЕН ШОК : солидната конструкција со голема брзина М2 носи дополнителна издржливост, речиси невозможно да се прицврсти во споредба со традиционалните вежби, уникатното 3 странично стебло спречува вметнување на дупчалки и го намалува шокот. Двоен ЖЛЕБ ЗА ПОГОЛЕМА БРЗИНА и КОНТРОЛА : дизајнот со Двоен жлеб обезбедува поголема брзина и контрола и е оптимизиран за безжични вежби со голема брзина. МАЗЕН и : дизајнот Со Двојна флејта обезбедува помазни парчиња со евакуација на чипови за операции за дупчење ер; може да се користи со вежби за напојување, безжични вежби или преси за дупчење со голем удар. ОТПОРЕН НА АБЕЊЕ и НАМАЛУВАЊЕ на ЛИЗГАЊЕТО : врвката од 118 степени ја зголемува отпорноста на абење, лесна за лоцирање и ефикасно го намалува лизгањето на битот. СПРЕЧЕТЕ ЛИЗГАЊЕ : врв Што не се лизга, нема потреба од удирање во центарот, врвот на вежбата спречува лизгање на дупчалката. Дијаметар вежба врежан во жлебот за лесна идентификација. ИЗДРЖЛИВ И НАМАЛЕН ШОК : солидната конструкција со голема брзина М2 носи дополнителна издржливост, речиси невозможно да се прицврсти во споредба со традиционалните вежби, уникатното 3 странично стебло спречува вметнување на дупчалки и го намалува шокот. ИЗДРЖЛИВ И НАМАЛЕН ШОК : солидната конструкција со голема брзина М2 носи дополнителна издржливост, речиси невозможно да се прицврсти во споредба со традиционалните вежби, уникатното 3 странично стебло спречува вметнување на дупчалки и го намалува шокот. Двоен ЖЛЕБ ЗА ПОГОЛЕМА БРЗИНА и КОНТРОЛА : дизајнот со Двоен жлеб обезбедува поголема брзина и контрола и е оптимизиран за безжични вежби со голема брзина. МАЗЕН и : дизајнот Со Двојна флејта обезбедува помазни парчиња со евакуација на чипови за операции за дупчење ер; може да се користи со вежби за напојување, безжични вежби или преси за дупчење со голем удар. ОТПОРЕН НА АБЕЊЕ и НАМАЛУВАЊЕ на ЛИЗГАЊЕТО : врвката од 118 степени ја зголемува отпорноста на абење, лесна за лоцирање и ефикасно го намалува лизгањето на битот. СПРЕЧЕТЕ ЛИЗГАЊЕ : врв Што не се лизга, нема потреба од удирање во центарот, врвот на вежбата спречува лизгање на дупчалката.

Параметри на производот

Item Type:
Step Drill Bit
Product Material:
High speed steel
Working Depth:
Approx. 41mm / 1.61in
50mm / 1.97in:
51mm / 2.01in:
78mm / 3.07in:
Shank Diameter:
Approx. 6.35mm / 0.25in
Overall Length:
Approx. 66mm / 2.6in
75mm / 2.95in:
79mm / 3.11in:
102mm / 4.02in:
Package List:
1 x Step Drill Bit:
Note:
Apply oil before each use to prolong life. :
Слична стока