.

.

Ipetboom Office Decor Office Decor Decor Decor Wedding Decor 1 сет канцелариски хартиени клипови Декоративни палети за палецот мултифункционални врзивни клипови канцелариски материјали за ?

Ipetboom Office Decor Office Decor Decor Decor Wedding Decor 1 сет канцелариски хартиени клипови Декоративни палети за палецот мултифункционални

DEN 225.60

Пристапност
Залиха

Направено од премија и издржлив материјал, практичен, безбеден, отпорен на абење и еднократно канцеларија, дом и училиште секојдневно користејќи и можат да бидат ваши добри помагачи. Прекрасна алатка за организирање на вашите документи и документи, многу практична. Може да биде за вашите пријатели или колеги, и ќе им се допадне овој комплет за алатки. Тие се добри за фиксирање на хартијата, сликарството, цртежите или локациите за ознаки. И повеќекратните алатки се добри за вашата канцеларија да го организира документот. Направено од премија и издржлив материјал, практичен, безбеден, отпорен на абење и еднократно. канцеларија, дом и училиште секојдневно користејќи и можат да бидат ваши добри помагачи. Прекрасна алатка за организирање на вашите документи и документи, многу практична. Може да биде за вашите пријатели или колеги, и ќе им се допадне овој комплет за алатки. Тие се добри за фиксирање на хартијата, сликарството, цртежите или локациите за ознаки. И повеќекратните алатки се добри за вашата канцеларија да го организира документот. Опис Овие се клипови, кои се изработени од материјали од висока класа, издржливи и можат да бидат долго време. Овие канцелариски алатки се доволни за да ги задоволат вашите потреби. Декоративните клипови за хартија се лесни за инсталирање и отстранување на хартијата цврсто без да паднат. Карактеристики - боја : розово злато -материјал : метал - големина (клип за врзување) : 3.

Параметри на производот

Слична стока