.

.

ФОНМЕ декорација Фладер на вентилатор на сите бамбус антички вентилатор за преклопување на ветерот, преносни навивачи на женски Ханфу за перформанси за декорациј?

ФОНМЕ декорација Фладер на вентилатор на сите бамбус антички вентилатор за преклопување на ветерот, преносни навивачи на женски Ханфу за

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Широк спектар на употреби : Преклопните fansубители на свилени раце можат да се користат за сцени, театарски претстави, сценски претстави, свадби, цркви, забави, украси, космеј, карневали, Ноќта на вештерките, годишнините, итн, Подароци за Божиќ и други фестивали. Старо производство на бамбус : Внимателно избрани висококвалитетни материјали, изработени од стариот бамбус од длабоки планини. Природна текстура : Рачката на вентилаторот и коските на вентилаторот се направени од ист материјал за да се обезбеди конзистентност на текстурата. Тема : Силна свилена нишка, рачно изработена. Совршена декорација : Се користи како невестински реквизити за танцување, подарок за црковно свадба, забави за забави, одлични куќи и канцелариски wallид DIY декор, фази на претстави за претстави. Исто така, може да биде дизајнирано со своја идеја да ги оставите повеќе вредни. Широк спектар на употреби : Преклопните fansубители на свилени раце можат да се користат за сцени, театарски претстави, сценски претстави, свадби, цркви, забави, украси, космеј, карневали, Ноќта на вештерките, годишнините, итн., Подароци за Божиќ и други фестивали. Старо производство на бамбус : Внимателно избрани висококвалитетни материјали, изработени од стариот бамбус од длабоки планини. Природна текстура : Рачката на вентилаторот и коските на вентилаторот се направени од ист материјал за да се обезбеди конзистентност на текстурата. Тема : Силна свилена нишка, рачно изработена. Совршена декорација : Се користи како невестински реквизити за танцување, подарок за црковно свадба, забави за забави, одлични куќи и канцелариски wallид DIY декор, фази на претстави за претстави.

Параметри на производот

Слична стока