.

.

Сад за предиво за дома, Издржлив и Текстуриран Сад за Предиво 19х19х10см, Удобен За Употреба Плетење За Употреба Во Домаќинството Чувајте Го Предивото И Складирањето ?

Сад за предиво за дома, Издржлив и Текстуриран Сад за Предиво 19х19х10см, Удобен За Употреба Плетење За Употреба Во Домаќинството Чувајте

DEN 247.52

Пристапност
Залиха

Мала големина, лесна за носење и складирање, погодна за употреба и со добри перформанси Со капак за да бидете сигурни дека вашето предиво останува и заштитено додека плетете. Со големина од 19 х 19 х10см, што може да се користи и за складирање волна во домаќинството. Абс материјал, издржлив и текстура, непречено и не заглавен, многу практична алатка за плетење. Дизајнот на овој сад помага да се задржи предивото и фиксирано за време на ткаењето, а исто така може да додадеesетика на секое место каде што е поставено. Абс материјал, издржлив и текстура, непречено и не заглавен, многу практична алатка за плетење. Со капак за да бидете сигурни дека вашето предиво останува и заштитено додека плетете. Дизајнот на овој сад помага да се задржи предивото и фиксирано за време на ткаењето, а исто така може да додадеesетика на секое место каде што е поставено. Со големина од 19 х 19 х10см, што може да се користи и за складирање волна во домаќинството.

Параметри на производот

Item Type:
Yarn Bowl 
Function:
Used for household wool storage
Size:
Approx. 19 x 19 x 10cm / 7.5 x 7.5 x 3.9in
Package List:
1 x Yarn Bowl 1 x Cover:
Слична стока