.

.

ISOVF 30 Woodland Baby Toush Games со 1 картичка за одговор - игра со зборови - џунгла животни за бебиња за бебиња, откриваат забавни игри - Сафари Тема за родова неутрална забава и м?

ISOVF 30 Woodland Baby Toush Games со 1 картичка за одговор - игра со зборови - џунгла животни за бебиња за бебиња, откриваат забавни

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Количина : Пакетот вклучува 30 картички за игри за туширање за бебиња и 1 картички за одговори Димензија : Картите за двострана игра за туширање се 5 "x 7". Материјал : Овие картички за игри за туширање за бебиња за бебиња од шумски предели се изработени од тешка грам обложена хартија, која е еднократна, цврста и лесна за пишување. Дизајн : Нашите картички за игри за туширање за бебиња за бебиња во џунгла користат напредна технологија за печатење за печатење светли бои на висококвалитетен картон, и сите детали се добро претставени. Овие картички за игри ќе бидат одличен додаток и ќе бидат хит на бебешки туш со тематски сафари, откривање на пол или забава за бебиња. И, тие исто така ќе бидат спарени со други тематски украси и материјали за забави за туширање. Количина : Пакетот вклучува 30 картички за игри за туширање за бебиња и 1 картички за одговори. Димензија : Картите за двострана игра за туширање се 5 "x 7". Материјал : Овие картички за игри за туширање за бебиња за бебиња од шумски предели се изработени од тешка грам обложена хартија, која е еднократна, цврста и лесна за пишување. Дизајн : Нашите картички за игри за туширање за бебиња за бебиња во џунгла користат напредна технологија за печатење за печатење светли бои на висококвалитетен картон, и сите детали се добро претставени. Овие картички за игри ќе бидат одличен додаток и ќе бидат хит на бебешки туш со тематски сафари, откривање на пол или забава за бебиња. И, тие исто така ќе бидат спарени со други тематски украси и материјали за забави за туширање.

Параметри на производот

Слична стока