.

.

Yongxiangpeng 2 парчиња мултифункционален wallиден фиксатор/држач за приклучок за не-удар, фиксатор на приклучок за напојување за напојување за приклучок за приклучоци за ?

Yongxiangpeng 2 парчиња мултифункционален wallиден фиксатор/држач за приклучок за не-удар, фиксатор на приклучок за напојување

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

【Материјал】 Направен од високо квалитетен ABS материјал, силен и издржлив, добра отпорност на абење 【Предност】 Едноставна и брза инсталација, монтирана без удар, самолепливо акрилно транспарентно лепило, залепете без остаток. Силно лежиште на оптоварување, и колку подолго време на сврзување, толку е посилна лепење. Може да се залепи хоризонтално и цврсто, инсталирано според различни потреби и има широк спектар на употреба. 【Пакет и големина】 2 компјутери. Големината е 3,15*1,18*0,39in/8*3*1cm. Без вежба, ниту еден држач за оштетување не ги задржува каблите уредни, уредни и безбедно прикачени на wallsидовите, клупите и другите области. 【Апликација】 особено дизајнирана за лента за напојување, Wi Fi рутер, адаптери и далечински управувач, кажете му збогум на хаос. Може да се инсталира во кујна, бања, канцеларија, спална соба. Може да работи на мазна керамичка плочка, огледало, рамен нерѓосувачки челик, акрилик, пластика и повеќе.

Параметри на производот

Слична стока