.

.

VXB бренд Јапонија MJC-55CSK-IGR 10mm до 10мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилица

VXB бренд Јапонија MJC-55CSK-IGR 10mm до 10мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилица

DEN 7352.32

Пристапност
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 10мм Спојување со 2 дијаметар : 10мм. Должина на спојување : 78. Спојување на надворешниот дијаметар : 55. 7-15 дена испорака. VXB бренд, NBK Јапонија MJC-55 CSK-IGR 10mm до 10 MMJAW-тип Флексибилна Couplingnbk Јапонија MJC-55 CSK-IGR 10mm до 10мм Флексибилна спојка од типот на вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ 1 Дијаметар : 10mm Coulling Bore 2 Дијаметар : 10ммкуларна должина : 78coupling Надворешен дијаметар : 55material : не'рѓосувачкиот е флексибилно спојување од типот на вилица.Excellent flexibility allows eccentricityangular misalignment and twisting vibration to be accepted.It has electrical insulation Made in Japan Coupling Insert Spider Color : Varies according to ex-stock Quantity : One ALWBCFMWrench Torque(N-m)55307814210.

Параметри на производот

Слична стока