.

.

Stand Stand, метал држач за чадори за брзо сушење со сад за капење, долг и краток чадор за одење и полица за трска за влезниот ходник

Stand Stand, метал држач за чадори за брзо сушење со сад за капење, долг и краток чадор за одење и полица за трска за влезниот ходник

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Ако барате рустикален и елегантен мебел за домаќинство, класичниот стил на нашиот чадор штанд дефинитивно ќе го привлече вниманието на сите посетители, совршени за минималисти Направено од високо квалитетно железо со висока цврстина, не е лесно да се деформира и да се наведнува за време на употребата. Деликатна обвивка на лак со внимателна завршница на површината на држачот на чадорот обезбедува долг живот. Поради својот безвременски дизајн, овој држач може да се смести во која било просторија, особено изгледа одлично на фоајето или влегувањето, целиот чадор може да се организира добро и чист и да ви даде уредна околина за живеење. Држачот на чадор е мултифункционален декор, убав складирање, сладок подарок за дома и комерцијална употреба. Вреди за секој денар. Ако се впуштите дома од нинџа или самурај, оваа разноврсна решетка за складирање може да се користи и за складирање на стапчиња за одење, патерици, столбови за патувања, мечеви, итн. Ако барате рустикален и елегантен мебел за домаќинство, класичниот стил на нашиот чадор штанд дефинитивно ќе го привлече вниманието на сите посетители, совршени за минималисти. Направено од високо квалитетно железо со висока цврстина, не е лесно да се деформира и да се наведнува за време на употребата. Деликатна обвивка на лак со внимателна завршница на површината на држачот на чадорот обезбедува долг живот. Поради својот безвременски дизајн, овој држач може да се смести во која било просторија, особено изгледа одлично на фоајето или влегувањето, целиот чадор може да се организира добро и чист и да ви даде уредна околина за живеење. Држачот на чадор е мултифункционален декор, убав складирање, сладок подарок за дома и комерцијална употреба. Вреди за секој денар. Ако се впуштите дома од нинџа или самурај, оваа разноврсна решетка за складирање може да се користи и за складирање на стапчиња за одење, патерици, столбови за патувања, мечеви, итн. Опис на производот : Продавници стилски! Не ги оставајте чадорите на земја повеќе! Чувајте ги на овој штанд и ставете ги во аголот на вашиот влез за да создадете извор на елеганција и модерност.

Параметри на производот

Material:
Iron
Color:
black, white
Size:
37x29.5x47cm
➤Note:
* Due to manual measurement of product size, some errors will occur. Due to the different colors of the spotlight and the screen, the actual object may have a certain color difference. Please refer to the actual product received.:
*The delivery time is usually 10-15 days. If you do not receive the purchase information within 30 days, please contact us in time.:
*We provide the best customer service. If you need help, please contact us via email. We will reply you within 24 hours and wish you a happy life. :
Слична стока