.

.

Стенд за метална чадор, златна целосна рамка со висока температура за печење за печење во водоотпорна база чадор корпа, 252550см

Стенд за метална чадор, златна целосна рамка со висока температура за печење за печење во водоотпорна база чадор корпа, 252550см

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

● Шупната шема соработува со елегантно црно, направете ја решетката за чадори не само за складирање на чадор, туку и за украсување или занаетчиство ● Дизајнот на шупливата може да одржи добра вентилација, да го направи вашиот чадор слободно да дише, особено чувајте го вашиот дом или канцеларија чист во дождливи денови. ● Металниот материјал ја прави корпата за држачи на чадорот силна и издржлива, не е лесна за паѓање. Бојата за заштита на животната средина за здравствена заштита го спречуваат чадорот од 'рѓа, отпорен на корозија и здрав без да се соборува. ● Совршено седи до вашата влезна патека или кал без да заземате премногу простор! Севкупни димензии : 25см (L) x 25cm (W) x 50cm (H). Stand Стенд на чадорот може да смести повеќе чадори за преклопување со целосна должина, трска, сушени цвеќиња, насликани цевки за слики итн. ● Шемата на шутната соработува со елегантно црно, направете ја решетката за чадори не само за складирање на чадори, туку и за украсување или занаетчиство. ● Дизајнот на шупливата може да одржи добра вентилација, да го направи вашиот чадор слободно да дише, особено чувајте го вашиот дом или канцеларија чист во дождливи денови. ● Металниот материјал ја прави корпата за држачи на чадорот силна и издржлива, не е лесна за паѓање. Бојата за заштита на животната средина за здравствена заштита го спречуваат чадорот од 'рѓа, отпорен на корозија и здрав без да се соборува. ● Совршено седи до вашата влезна патека или кал без да заземате премногу простор! Севкупни димензии : 25см (L) x 25cm (W) x 50cm (H). Stand Стенд на чадорот може да смести повеќе чадори за виткање со целосна должина, трска, сушени цвеќиња, насликани цевки за слики итн.

Параметри на производот

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
gold
Product Dimension:
50(Height) X 25 x 25 cm;19.7inch x 9.8inch x 9.8inch
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :
Слична стока