.

.

Морис 14462 Цврста офсет брадавица, цинк умира, 1 големина на конец

Морис 14462 Цврста офсет брадавица, цинк умира, 1 големина на конец

DEN 155.36

Пристапност
Залиха

Цврсти брадавици за неутрализирање - Цинк умирање - Цврсти брадавици за неутрализирање се користат за да се неутрализира оската на Raceways Користете како офсет конектор помеѓу две куќишта. Користете за да ја неутрализирате оската на Raceways 3/4 ". Цврсти брадавици за неутрализирање - цинк -умирање - Цврсти брадавици за неутрализирање се користат за да се неутрализира оската на Raceways. Користете го како офсет конектор помеѓу две куќишта. Користете за да ја неутрализирате оската на Raceways 3/4 ". Умре фрлен цинк. Цврсти брадавици за офсет-цинк-цинк-касти-офсет брадавици се користат за да се неутрализира оската на употребата на Raceways како офсет-конектор помеѓу две куќишта. Користете за да ја неутрализирате оската на Raceways 3/4 ".

Параметри на производот

Слична стока