.

.

Кабилок Канцеларија Канти За Ѓубре Канцелариски Канти За Ѓубре Чиста Корпа За Отпадоци Чиста корпа За Отпадоци Мала корпа За Отпадоци Пластична Корпа За Отпадоци ?

Кабилок Канцеларија Канти За Ѓубре Канцелариски Канти За Ѓубре Чиста Корпа За Отпадоци Чиста корпа За Отпадоци Мала корпа За Отпадоци Пластична

DEN 302.24

Пристапност
Залиха

КАНЦЕЛАРИСКА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ : Изработена од врвен материјал, анти-удар и издржлива за долготрајна употреба дома ТРАНСПАРЕНТНА САКСИЈА : Задебелена цврста основа и не се лизга, не е лесно да падне, добар помошник за домаќинството за вас. ЈАСНА ПЛАСТИЧНА ЖАРДИНИЕРА : транспарентен дизајн на изглед спречува градење. ЦВЕТ МОЖЕ : корпата за отпадоци е лесна и компактна, лесна за употреба, многу шик и свежа. ТРАНСПАРЕНТНА КОРПА за ОТПАДОЦИ : можете да ставите пластична кеса во кантата за поудобна употреба. не е лесно да ја изгребете торбата. држач за складирање. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на корпата за отпадоци - Материјал : домашно МИЛЕНИЧЕ - Фина изработка, издржлива, не е лесна за ' рѓа и, практична за домашна употреба. - Можете да ставите пластична кеса во кантата за поудобна употреба . не е лесно да ја изгребете торбата. - Едноставна и модерна форма, убава и дише, лесен изглед, погоден за дома, канцеларија итн.

Параметри на производот

Слична стока