.

.

Кутии за Свадбена Услуга јосу, 50 парчиња Квадратна Форма Свадбена Роденденска Забава Фаворизираат Кутии За Подароци Од Чоколадни Бонбони Шеќер Свадбени Кутии Укр?

Кутии за Свадбена Услуга јосу, 50 парчиња Квадратна Форма Свадбена Роденденска Забава Фаворизираат Кутии За Подароци Од Чоколадни Бонбони

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Кутии за Свадбени Услуги : Прекрасната шема во овие грациозни кутии за бонбони прави вашите гости да се чувствуваат убаво и слатко Совршена големина за мали задоволства како бонбони, нане, чоколади или какви било подароци што би сакале да им ги претставите на вашите гости. Партија Корист Кутии : овие мали кутии се направени од висококвалитетна хартиена табла, што ги прави кутиите силни и цврсти. Прекрасни кутии за забави за специјални настани, како што се свадба, роденден, невестински туш, забава за туширање за бебиња итн. Преклопни Кутии За Свадбени Торти : нашата кутија за бонбони треба да се преклопи сама по себе. Картонот е спакуван рамен и лесен за склопување. Можете да ја изберете бојата што одговара на вашата тема и лесно ќе додаде едноставна елегантна завршница на вашиот настан. Кутии за Свадбени Услуги : Наполнете со омилени бонбони, чоколадо, накит за да направите изненадување за вашите гости и пријатели. Совршен за секоја посебна пригода, свадби, роденден или годишнини. Ќе создаде убаво чувство за вашиот роденден или чај. Одлично за украсување роденденска забава, свадба. Кутии за Украси за забави : Нашите кутии за бонбони се погодни за свадби, роденденски забави, настани во компанијата, прослави во заедницата, цркви, тушеви за бебиња, па дури и едноставни подароци за пријателите. Кутии за Свадбени Услуги : Прекрасната шема во овие грациозни кутии за бонбони прави вашите гости да се чувствуваат убаво и слатко. Совршена големина за мали задоволства како бонбони, нане, чоколади или какви било подароци што би сакале да им ги претставите на вашите гости. Партија Корист Кутии : овие мали кутии се направени од висококвалитетна хартиена табла, што ги прави кутиите силни и цврсти. Прекрасни кутии за забави за специјални настани, како што се свадба, роденден, невестински туш, забава за туширање за бебиња итн. Преклопни Кутии За Свадбени Торти : нашата кутија за бонбони треба да се преклопи сама по себе. Картонот е спакуван рамен и лесен за склопување. Можете да ја изберете бојата што одговара на вашата тема и лесно ќе додаде едноставна елегантна завршница на вашиот настан. Кутии за Свадбени Услуги : Наполнете со омилени бонбони, чоколадо, накит за да направите изненадување за вашите гости и пријатели. Совршен за секоја посебна пригода, свадби, роденден или годишнини. Ќе создаде убаво чувство за вашиот роденден или чај. Одлично за украсување роденденска забава, свадба. Кутии за Украси за забави : Нашите кутии за бонбони се погодни за свадби, роденденски забави, настани во компанијата, прослави во заедницата, цркви, тушеви за бебиња, па дури и едноставни подароци за пријателите. Овие мали кутии се направени од висококвалитетна хартиена табла, што ги прави кутиите силни и цврсти2. Прекрасни кутии за забави за специјални настани, како што се свадба, роденден, невестински туш, забава за туширање за бебиња итн . Прекрасната шема во овие грациозни кутии за бонбони прави вашите гости да се чувствуваат убаво и слатка4.

Параметри на производот

Description:
These little boxes are made of high quality paper board, making the boxes strong and solid. Lovely pattern in these graceful candy boxes makes your guests feel nice and sweet. Perfect size for little treats like candies, mints, chocolates or any gift favors you would like to present to your guests. Gorgeous party boxes for special events, such as wedding, birthday, bridal shower, baby shower party etc. Worth buying.:
Features:
These little boxes are made of high quality paper board, making the boxes strong and solid. :
Gorgeous party boxes for special events, such as wedding, birthday, bridal shower, baby shower party etc. :
Lovely pattern in these graceful candy boxes makes your guests feel nice and sweet. :
Perfect size for little treats like candies, mints, chocolates or any gift favors you would like to present to your guests. :
You can choose the color that match your theme and it will easily add a simple elegant finish to your event.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Paper Board
Color:
Red, Yellow, Pink, Purple, Light Blue, Orange, Deep Blue(optional)
Product Size:
Approx. 5 * 5 * 5cm /2.0 * 2.0 * 2.0inch
Package Weight:
Approx. 370g
Package Included:
50Pcs x Candy Boxes:
Note:
These candy boxes come flat packed and it's easy to fold without sticking.:
Слична стока