.

.

Хејарбајт 300 парчиња 4мл Пластични Цевки За Микроцентрифуга Пластични Ампули За Тестирање Со Капаци Примерок За Складирање На Шишиња За Мали Шишиња За Лабораториј?

Хејарбајт 300 парчиња 4мл Пластични Цевки За Микроцентрифуга Пластични Ампули За Тестирање Со Капаци Примерок За Складирање На Шишиња

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

[КАПАЦИТЕТ] : - Цевката може да собере 4мл течност, Вистинската скала е 4мл [ПРЕДНОСТ] : - ѕидот на цевката е мазен, намалувајќи ги остатоците од адсорпција на течност обезбедете валидност на резултатите од тестот; јасна скала, лесна за набудување. [АПЛИКАЦИЈА] : - за експеримент за екстракција на течност и одвојување на протеини од примерокот, широко користен во клиничката хемија, молекуларната биологија, биохемијата и другите лабораториски експерименти и истражувања. [Апликација за складирање]- Одлично За складирање течност, прав и мали предмети како што се монистра, сол за капење, бонбони, размножување растенија. [ПАКЕТ] : - 300 Парчиња 4мл Пластични Цевки За Микроцентрифуга. Хејарбајт 300 Парчиња 4мл Пластични Цевки За Микроцентрифуга Цевката За Капацитет може да собере 5мл течност, Вистинската скала е 4мл. Опис на производот : ѕидот на цевката е мазен, намалувајќи ги остатоците од адсорпција на течност обезбедете валидност на резултатите од тестот; јасна скала, лесна за набудување.

Параметри на производот

Слична стока