.

.

АЛРЕМО ХУАНГКСИНГ - Декоративно Богатство Накит Градите, Градите Кутија Случај Гроздобер Дрвена Кутија За Накит, Богатство Накит Градите Богатство Градите, За Кни?

АЛРЕМО ХУАНГКСИНГ - Декоративно Богатство Накит Градите, Градите Кутија Случај Гроздобер Дрвена Кутија За Накит, Богатство Накит Градите

DEN 1030.72

Пристапност
Залиха

馃巵馃拵銆怴ИНТАЖ СТИЛ銆戰煉庰煄? Со силно чувство за време, ретро?стилизираната кутија може да биде совршена декорација во вашата соба Изгледот на кутијата за накит е антички врежан дизајн. Класичниот дизајн може да предизвика чувство за времето и да додаде допир на забава во собата. УМУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КУТИЈА ЗА НАКИТ銆戰煉庰煄? Оваа кутија за накит има голем капацитет и е погодна за складирање. Прикажете го вашиот омилен накит, нараквици, обетки, приврзоци, брошеви, штипки за коса итн., што може ефикасно да избегне губење на вашите мали додатоци. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ銆戰煉庰煄? Гроздобер кутија за накит е изработена од висококвалитетно дрво, еколошки, безбедно, издржливо и со прегради, можете да го поставите вашиот накит на уреден начин. ЗАМОР КАКО ПОДАРОК銆戰煉庰煄? уникатниот изглед го прави да изгледа фасцинантно, совршено за убаво украсен украс на комодата или за пријател. Можете да ставите накит како подарок За Божиќ/роденден. Може да се користи како мемориска кутија за свадби или како персонализирана кутија за накит или кутија за подароци. ТАРГЕТ КАПАЦИТЕТ銆戰煉庰煄? Со голем капацитет, може да складира многу работи, правејќи ја вашата соба уредна. Лесно може да ги складира дневните потреби без да користи премногу простор, кои агли се засилени за заштита на телото на кутијата. Лесно може да ги складира дневните потреби без да користи премногу простор, кои агли се засилени за заштита на телото на кутијата.

Параметри на производот

Condition:
00% Brand New
Item Type:
Treasure Box
Style:
European Style
Surface Technic:
Inlay
Workmanship:
Polish, Cut
Production Method:
Pure Hand
Size:
As shown in the picture.
Optional Type:
6282鈥?302GK 0 Gray + Lock, 6282鈥?30 GK 0 Red + Lock, 6282鈥?30 , 6282鈥?302
Package List:
x Box:
x Coded Lock:
or:
x Box :
Слична стока