.

.

Пеперутка И Сончоглед Таа Е Сонце Резервни Гуми Покрие Универзална Одговара За Џип Wrangler Rv SUV Камион Патување Приколка И Многу Возила 14 15 16 17 Водоотпорен Прашина-Док?

Пеперутка И Сончоглед Таа Е Сонце Резервни Гуми Покрие Универзална Одговара За Џип Wrangler Rv SUV Камион Патување Приколка

DEN 331.04

Пристапност
Залиха

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : капакот на тркалото на гумата хитамус е изработен од висококвалитетна полиестерска ткаенина Издржлив, отпорен на временски услови и отпорен на прашина, заштитете ја резервната гума од оштетување од сонце, нечистотија, ' рѓа, корозија. АПЛИКАЦИЈА : овие капаци за Гуми се универзални погодни За Хонда ЦР-В, Вранглер, Кампери, ТОЈОТА ЦРВ РАВ4, Сузуки, Форд, Камиони, Автомобил, Р., Кампер, Приколки, R, Теренци, Камиони и Многу Возила. ГОЛЕМИНА : нашиот резервен капак за гуми има четири големини : 14" 15" 16" 17". Одговара за дијаметар На Тркалото 23 "-33". Пред да нарачате, прво измерете го дијаметарот на гумата. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Еластичен заден раб и дизајн на жици за брзо и прилагодливо вклопување, удобен за отстранување, расклопување и чистење, спречување на капакот на гумата издуван од ветрот, обезбедува посигурно вклопување. ЗАБЕЛЕШКА : Овие Капаци За Гуми Можат Да Ги Одржуваат Тркалата во Добра Форма и Да Го Продолжат Работниот Век,Ве Молиме Измерете Го Пред Да Го Купите. Доаѓа со домување. Доаѓа со домување. Ако вашата резервна гума седи на надворешноста на вашето возило, тогаш таа е отворена за елементите и е изложена на ризик од оштетување од нечистотија, остатоци и промени во временските услови. Инвестирањето во резервна обвивка за гуми е најдобриот начин да избегнете оштетување на резервната гума и да ја заштитите вредноста на вашето возило.Зошто да изберете капак на гумата хитамус?- Издржлив, перат, отпорен на корозија, водоотпорен, отпорен на прашина и крема за сончање.- Ефикасно избегнувајте резервни гуми како што се абење на гумите, загадување и дегумирање предизвикани од долгорочна неупотреба.- Достапни се различни бои и стилови. Различни големини се достапни за да одговараат на повеќето автомобили. Веднаш подобрување на визуелното ниво на автомобилот, декорација на телото, стилски и убави.- Прилагодлив најлонски кабел, затегнете го кабелот за прилагодување за да спречите паѓање на капакот на гумата и цврсто заштитете ја гумата.

Параметри на производот

Слична стока