.

.

Kevtvek 4-ниво држач за магнетна датотека , Без инсталација на дупчење Организатор на црна датотека, држач за магнетна хартија за кабинети за датотеки, држач за магнет?

Kevtvek 4-ниво држач за магнетна датотека , Без инсталација на дупчење Организатор на црна датотека, држач за магнетна хартија за кабинети

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Моќна магнетна папка : Не е потребно дупчење и склопување, пристигнува подготвени за употреба Доаѓа со две силни магнетни плочи на задниот дел што се придржуваат кон кабинети за пополнување, фрижидери и табли. Магнетните папки држат до 16,5 фунти. без да се намалат проблемите. Магнетна папка со ладилник со голем капацитет : Магнетскиот организатор има дизајн 3+1 со 3 џебови за документи, списанија, пошта и рецепти. Долната лента може да има канцелариски материјали и разни предмети. Без забуна и загуба, сè е на дофат. Издржлива метална конструкција : Организатор на папката што виси изработен од висококвалитетен метал за издржливост. Изглед на елегантни линии, едноставен и модерен. Површината со процес на боја на печење, нема да 'рѓа и избледи, користете со години без никакви проблеми. Мултифункционална папка со магнетна пошта : Магнетната папка може да биде добро решение за проблеми со складирање на домови и канцеларии, папката има два начина за инсталирање, може директно да се adsorbed на металната површина или да се обеси на wallидот со занитки. Се разбира, може да се постави и на работната површина за да се направи неуредниот простор уреден и убав. Услуга по продажба без проблеми : Ние нудиме производи со висок квалитет и поволна цена за да ве направиме задоволни. Ако добиете незадоволство од производот, ве молиме контактирајте не веднаш, ние гарантираме вашето 100% задоволство. Моќна магнетна папка : Не е потребно дупчење и склопување, пристигнува подготвени за употреба. Доаѓа со две силни магнетни плочи на задниот дел што се придржуваат кон кабинети за пополнување, фрижидери и табли. Магнетните папки држат до 16,5 фунти. без да се намалат проблемите. Магнетна папка со ладилник со голем капацитет : Магнетскиот организатор има дизајн 3+1 со 3 џебови за документи, списанија, пошта и рецепти.

Параметри на производот

Слична стока