.

.

Пит Посе ПП2563 Вентил Пролет Компресор Алатка Во Собата w/Носење Случај-Вентил Пролет Отстранување За МОТОЦИКЛ АТВ Автомобил Автомобилски Мал Мотор Цилиндар Глави-?

Пит Посе ПП2563 Вентил Пролет Компресор Алатка Во Собата w/Носење Случај-Вентил Пролет Отстранување За МОТОЦИКЛ АТВ Автомобил Автомобилски Мал

DEN 1068.80

Пристапност
Залиха

● [ГО ПРАВИ ОТСТРАНУВАЊЕТО И ИНСТАЛАЦИЈАТА НА ПРУЖИНАТА на ВЕНТИЛОТ МАЗЕН и ЛЕСЕН ПРОЦЕС] - комплетот за компресори на пружината На вентилот На Пит Посе е совршена алатка за безбедно компресирање на пружините на вентилите, правејќи го процесот на отстранување или инсталација ветре! ● [ДОАЃА СО 5 МЕТРИЧКИ АДАПТЕРИ ШТО ГО ПРАВИ ПОГОДЕН ЗА ШИРОК СПЕКТАР НА ВОЗИЛА] - овој комплет доаѓа со 5 метрички адаптери : 16мм, 19мм, 23мм, 25мм, 30мм. широкиот асортиман на туркачки јаки го прави овој комплет погоден за повеќето мотоцикли, Атв, Utв, автомобили и многу други мали моторни возила!. ● [ТЕШКАТА КОНСТРУКЦИЈА ОБЕЗБЕДУВА СУПЕРИОРНА ЈАЧИНА] - комплетот за компресори за пружини на вентилот На Пит Посе е изграден со материјали со највисок степен и изграден да трае! Секоја компонента е изработена со висококвалитетен метал и завршна обработка на црн оксид, обезбедувајќи долговечност што се спротивставува на корозија и ' рѓа и дава максимална сила да го издржи стресот на компримираните пружини на вентилите. ● [ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИДОБИВКИ и КАРАКТЕРИСТИКИ] - Доаѓа со пригодна торбичка за носење! Алатките доаѓаат уредно спакувани во тежок / случај со големо влијание што го држи секој дел безбедно на место. Економски цени во споредба со слични комплети за компресори за пружини на вентили.

Параметри на производот

Слична стока