.

.

39.3 инчен Носач Кабелска Жица За Влечење На Синџирот R18 10x20mm Пластичен Црн Отворен Тип За Мелница За Рутер Cnc И 3d Печатач, Кабел За Носач На Жица Со Дополнителни 1 Пар К?

39.3 инчен Носач Кабелска Жица За Влечење На Синџирот R18 10x20mm Пластичен Црн Отворен Тип За Мелница За Рутер Cnc И 3d Печатач, Кабел

DEN 222.24

Пристапност
Залиха

●Екстра® Дополнителен конектор За еден пар, може да го подели интегралниот синџир за влечење на 2 парчиња за употреба; Дополнителни завртки од 12 парчиња, лесни за фиксирање на ланецот; Дополнителен Шрафцигер, слободно расклопувајте за да ја смените должината на ланецот и отворете го страничниот капак на него `+Мулти-Апликации.црниот пластичен кабелски носач за влечење е погоден за прилики на возвратно движење, влечење и заштита на вградениот електричен кабел, цевки за нафта, цевки за гас, водоводни цевки. Широко се користи за машински алати ЗА ЦПУ, електронска опрема, камени машини, машини за стакло, врати и прозорци, машина за обликување со Вбризгување, манипулатор, опрема за подигнување и транспорт, Автоматизирани магацини итн. ●Флексибилен● Секој дел од синџирот за влечење може да се отвори за лесна инсталација и одржување. Можете исто така слободно да ја соберете должината колку што ви треба.

Параметри на производот

Слична стока